• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2021

23:33

FILIP SE OGREŠIO DALILU, A NAŠ ODNOS JE BOLEŠTINA! Maja oplela po Caru u programu uživo - evo da li ga još uvek voli!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

FILIP SE OGREŠIO DALILU, A NAŠ ODNOS JE BOLEŠTINA! Maja oplela po Caru u programu uživo - evo da li ga još uvek voli!

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car nominovani su zadrugari, a Maja Marinković je morala da bira između njih dvoje.

- Dalilu sam komentarisala kad je bila nominovana sa Dejanom. Mislim da smo malo popravile odnos od tada. U nekim situacijama poklopimo mišljenje, ali to ne menja moje mišljenje. Neke stvari sam nepravedno doživela, a isto tako joj uzvratila. Nemam potrebu da je vređam. Njen odnos sa Filipom ne postoji, osim tih nekih peckalica, ali me to više ne interesuje. Za svađu je potrebno dvoje, za ljubav je potrebno dvoje... Sve je na njemu, Filip se ogrešio o nju, ona ima pravo. Da je na mestu Cara Dejan komentarisala bih taj odnos dublje. Neke stvari mogu da se tolerišu i pređu preko istih, ja sam Filipu prešla preko prevere sa Sandrom, nisam mu ništa prebacila, jer vidim da nema ništa. Kad kažem za peckalice, ne mislim da Filip ima emociju preteranu, ali on je po karakteru ženskaraoš i stvari koje je ostavio neraščišćene voli da pecne - govorila je Maja.

Foto: print

Maja Marinković

- Zašto svi misle da on gaji ozbiljen emocije? - pitao je voditelj Milan Milošević.

- Ne mislim da on nju voli, nije ravnodušan, to je sveže. Završeno je pre 20 dana, mojim ulaskom u Belu kuću. Svi znaju da ne radim neke stvari koje treba, ne ponosim se. Filip i ja se suviše dobro poznajemo i baš zato zameramo stvari, možda i nesvesno uradimo nešto što povredi jedno drugo - dodala je Marinkovićeva.

- Da li je to isto kao ti i Janjuš? - upitao je voditelj.

- Obe veze imaju ozbiljnu težinu. Janjušev i moj odnos je završen pre 5 meseci, njihov pre 20 dana. Dalila i ja u poslednje vreme imamo miran odnos, neću da vređam ako ne vidim da neko ima lošu nameru prema meni ili ako iznosim mišljenje, kad se iznerviram. Što se tiče Filipa, naš odnos je ozbiljna boleština. Verujem da on na neki način voli mene, na koji način ne znam - nastavila je ona.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

- Najradije bih da volim sebe i budem sam - dobacio je Car.

- Preporučila bih ti da se uozbiljiš da ne bih otišla u drugom smeru. Filip je dobar u prijateljskim odnosima. Uvrede koje mi je izgovorio su katastrofalne. Verujem da moj otac baš gotivi kad me neko vređa. U privatnom životu ljudi rade veće stvari, pa se mire. Videli smo šta je Dalila Dejanu uradila, pa posle 20 dana opet i onda vidiš moju i Filipovu situaciju što je katastrofa, ja njega volim, ali naš odnos nije dobar. Nije dobar zato što se svađamo, radimo stvari, ljubomorišemo, teramo inat. Kad mi kažu da volim Čorbu, Janjuša... Ja nikoga ne mrzim, nemam tu emociju u sebi. Budem razočarana, a posle toga postanem ravnodušna. Uradila sam ružne stvari, ali to je dlaka u jajetu. Moji postupci se dosta više mere od drugih učesnika, sami biramo kako ćemo da se ponašamo. Ja Filipa nikad ne bih poslala u izolaciju, da volim nekog drugog niko me ne bi zaustavio. Kod mene je nemoguće uvek moguće. Volim svog dečka, Dalilu ću da pošaljem u izolaciju - rekla je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija