• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

23.12.2021

14:26

ANABELA ZBOG OVOGA NIJE DOŠLA NA SLAVU KOD LUNE I MARKA?! Isplivali šok detalji porodične drame: Nju je ćerka očekivala, ali se nije pojavila!

Rijaliti

ANABELA ZBOG OVOGA NIJE DOŠLA NA SLAVU KOD LUNE I MARKA?! Isplivali šok detalji porodične drame: Nju je ćerka očekivala, ali se nije pojavila!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković prošle nedelje su proslavljali krsnu slavu, na koju Lunina majka Anabela nije došla.

Previše je tu ružnih stvari izrečeno u proteklom periodu da bi se sada pravili kao da se ništa nije desilo. Anabela je bila u konfliktu i sa Markom, pa ako se sećate, jedan period nije bila najsjajnija ni sa njegovom porodicom, razne izjave su bile. Sad su druge okolnosti. Marko joj je zet, svi su svesni da bi za dobrobit cele porodice bilo ok da se izmire i imaju normalan, zdrav i lep odnos, a to ne može preko noći. Da je htela, mogla je da dođe na slavu, ali to ne bi bilo to. Šta im sada treba da se lažno ili na silu smeju, kao pričaju. Vreme će da uradi svoje. Svi greše i imaju pravo na drugu šansu - kaže izvor za Svet i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

Anabela nije došla na slavu kod Lune i Marka

Anabeli je samo cela ta priča teško pala jer je maštala da će jednog dana kad se Luna uda da bude sve vreme sa njom, da joj pomaže oko deteta, da proslavljaju sve bitne datume zajedno. Možda će se to i desiti, ali treba vremena za sve. U tom njihovom sukobu svi su pomalo krivi. Anabela je htela da dođe, ali da bi izbegla eventualne neprijatnosti kojima nije mesto na slavi, odlučila je da ostane kod kuće. Ipak, nju je Luna očekivala, mislila je da će makar da dođe kad Gagi ode, jer njih dvoje nisu u dobrim odnosima. Ja dok sam bio na slavi, ona nije došla, sem ako se možda uveče pojavila, to ne znam - zaključuje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rijana

pre 2 godine

Bravo Anabela ne dozvoli da bilo ko manipuliše sa tobom. Ti si pametna i elokvetna žena.Oproštaja nema za djilkoša iz Brusa. U Zadruzi si doživela traume od njegovog prostkluka,nevaspitanja i loših manira. Luna se isto tako,grozno ponašala prema tebi. Katastrofa. Sve ti to nisi zaslužila.On je njen izbor, neka vodi svoj život kako zna i ume.Nije te isoštovala, iako si ti uvek bila majka u pravom smislu te reči za svoju decu. On nikada nije bio čovek za nju.Miu možeš uvek videti, povremeno. Ti nisi ničija dadilja. Nina će verovatno za dve tri godine otići i ona. Imaš svoj prelepi život, Atijasa koji te voli najviše na svetu,kao i ti njega,potom i nadprosečno inteligentnu Blankicu, koja je prelepa devojčica, kojoj si najneophodnija.Pruži joj svu ljubav ovoga sveta i budi sigurna da će ona jedina biti i zauvek ostati uz tebe uz dužno poštovanje.Posveti joj svo izgubljeno vreme koje si usmeravala ka Luni , koja je bila drska i nepristojna,neposlušna prema tebi. Diši punim plućima i uživaj u životu,konačno si to zaslužila, jer si izvanredan čovek.

Mila

pre 2 godine

Anabela je za malo para prodala porodicu, neka živi u svojoj sreci koju je sagradila na nesreci porodice. Marko je Lunu spasao i izvukao iz emotivne labilnosti zahvaljujući bolesnoj majci. Marko car, možeš ti i bez Anabele

Julija

pre 2 godine

E MUKICA ona bi dala sve da moze ko nekada da useta u njihov zivot I da se mesa u brak. Ali bi ZADRUGA 3 gde presveta pokaza svu svoju frustraciju nicim izazvanu kad je usla. Ostace zapamcena sa novim imenom ZADRUGA 3 I UVEK CE TO BITI. A ovi hvalospevci koji je brane su isti kao ona ili imaju amneziju. Pa Rijana sa gore napisanim komentarom neka pogleda klip ulaska doticne u zadrugu. PA posto pise da je djilkos neka napise iskreno sta je doticna. Fuj

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija