• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2021

09:10

NAJVEĆI HONORAR ZADRUGE! Za učešće dobila 250.000 evra i posebne uslove - otkrila detalje dogovora sa produkcijom! O ovome ostali zadrugari mogu samo da sanjaju!

Zoran Sinko

Rijaliti

NAJVEĆI HONORAR ZADRUGE! Za učešće dobila 250.000 evra i posebne uslove - otkrila detalje dogovora sa produkcijom! O ovome ostali zadrugari mogu samo da sanjaju!

Podeli vest

Rijaliti zvezda i bivša učesnica "Zadruge", jedna je od najplaćenijih rijaliti učesnika na ovim prostorima.

Miljana je bila učesnik svih sezona "Zadruge", a jednom prilikom je posle "Zadruge 3" otkrila koliko je novca zaradila.

Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman... - priznala je Miljana tada i otkrila visinu njenog honorara.

Ja sam dostojanstveno izašla iz "Zadruge 3" sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - rekla je Kulićeva tada, a ako je govorila istinu, onda nema sumnje da je ona najplaćeniji rijaliti igrač.

Podsetimo, Miljana je iz "Zadruge 5" dva puta bila diskvalifikovana. Prvi put jer je pobegla sa imanja, a drugi jer je fizički nasrnula na svog bivšeg dečka i tom prilikom mu nanela ozbiljne povrede. Kulićeva je pravo iz Šimanovaca došla u redakciju Informera i u emotivnoj ispovesti otkrila sve detalje boravka u Beloj kući, kao i odnosa sa Zolom. Šta nam je sve rekla možete poslušati u videu ispod ovog teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pekicmeki

pre 2 godine

Kasirka u Maksiju koja ima srednje obrazovanje (sad će i to da im ukinu i radiće kao NSS) mora da radi 1000 meseci (83 godine) da bi zaradila kao ova Kuljička koja ima istu toliku spremu. Za par meseci. Zašto? Da li je nekom to normalno? Ne mogu da napišem kakav gnev osećam jer će se kositi sa pravilima pisanja komentara. Bruka. Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija