• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2022

18:29

POSTALI SU VODITELJI POSLE ZADRUGE! Njih je rijaliti proslavio - od anonimnih ličnosti, do velikih zvezda! (FOTO)

Rijaliti

POSTALI SU VODITELJI POSLE ZADRUGE! Njih je rijaliti proslavio - od anonimnih ličnosti, do velikih zvezda! (FOTO)

Podeli vest

Mnogi su u rijaliti ušli kao anonimne osobe, a iz istog izašli kao javne ličnosti koje su birale zanimanje kojim žele da se bave. Uglavnom su odlučili da postanu voditelji.

Milan Milošević je u "Zadrugu 1" ušao kao novinar, a svojim stavovima i iskrenošću osvojio je srca publike, te je tako nakon rijalitija postao voditelj "Zadruge", čime se i danas bavi, a važi za omiljenog kada je u pitanju rijaliti.

Osim Milana, "Zadruga" je proslavila i Ivanu Šopić, koja je posle rijalitija takođe postala voditeljka. Ona je svoju karijeru započela na Red televiziji, a ubrzo nakon toga je počela da vodi "Zadrugu".

- Ušla bih u "Zadrugu", mene je taj rijaliti stvorio. Ne bih tražila ogroman novac, samo bi trebala da se usudim da uđem - rekla je Ivana nedavno za Informer, više o tome pročitajte OVDE

Pobednica "Zadruge 4" Iva Grgurić odlučila je da postane TV lice, a jedno vreme je vodila emisiju "Vremenska dijagnoza" na Red televiziji. Ipak, od toga je odustala.

- Doselila sam se u Beograd, došla sam na Red TV, radim vremensku prognozu, odnosno vremensku dijagnozu, biće ekstra. Radim i kozmetiku, bavim se fejs liftingom bez ijedne operacije. Ovo je platforma koja omogućava mladim ljudima da pokažu svoj potencijal - rekla je Iva jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi posle učešća u "Zadruzi" postali su voditelji emisije "Pitam za druga".

Bivša zadrugarka Jelena Pešić takođe vodi emisiju "Pitam za druga". Jelena je na tu poziciju došla umesto Ivane Šopić, koja je postala voditeljka "Zadruge".

Učesnica "Zadruge 5", Dalila Dragojević, nedavno je otkrila u razgovoru sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem, da joj je plan da posle rijalitija postane voditeljka.

Dobro, uglavnom, ja želim obavezu u životu i to je to. Obavezu koju ću ja da volim, a to je da odlazim na televiziju, da radim posao koji volim - otkrila je Dalila, a šta je još rekla pročitajte OVDE

Nema sumnje da će i Dalila dobiti priliku da se oproba u voditeljstvu, kao što su je dobili i ostali učesnici rijalitija, a da li će do kraja "Zadruge" da promeni odluku, ostaje nam da vidimo...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija