• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.12.2021

19:59

ALEN HADROVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON ŠTO JE POSTAO TATA! Evo da li beba liči na njega ili Maju Marković!

printscreen instagram/maja.markoviic

Rijaliti

ALEN HADROVIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON ŠTO JE POSTAO TATA! Evo da li beba liči na njega ili Maju Marković!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Maja Marković nedavno se porodila, a ona je na svet donela dečaka kojem su njen izabranik Alen Hadrović i ona dali ime Vuk.

Ponosni tata, slavio je do ranih jutarnjih časova sa najbližim prijateljima rođenje svog prvog sina, a sada se oglasio i progovorio o svom nasledniku.

Foto: Printscreen You Tube/Red TV

Alen Hadrović

- Još uvek nisam svestan, dok ga ne uzmem sutra u naručje, pilo se dosta, slavilo se, ali proslavu pravimo posle Nove Godine. Sa Majom sam konstantno na vezi, odnosim joj sve što joj treba, zove me na video poziv uvek kad joj donesu Vuka. Šta da vam kažem, postao sam tata i to sa ženom koju volim najviše na svetu, veće sreće za muškarca nema! Maja kaže da je isti ja, mada meni su sve bebe iste dok ne prođe bar 2 meseca - radosno je izjavio Hadrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija