• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

28.12.2021

13:45

EMISIJA PREKINUTA ZBOG SVAĐE! Mensur i Milica napravili LOM, sasuli TEŠKE REČI jedno drugome u LICE! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

EMISIJA PREKINUTA ZBOG SVAĐE! Mensur i Milica napravili LOM, sasuli TEŠKE REČI jedno drugome u LICE! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom noće je u Zadruzi održana emisija ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem.

Naredna tema koja je pokrenuta jeste ''pakleni trougao'' između Milice Veselinović, Mensura Ajdarpašića i Ane Jovanović.

- Je l' uživaš da gledaš kako Milica ide sve vreme za tobom - pitao je Milan.

Foto: Printscreen You Tube

Mensur Ajdarpašić

- Mislim da Milica zna kakav odnos mi imamo. Ja idem pored nje jer mislim da je njoj tako lakše. Rekao sam da komuniciram sa njom kao i sa ostalim zadrugarima i da to ne treba da je plaši i uznemirava. Ne teram je da trči za mnom, komuniciramo.

- Ljude zanima, zašto bi ti njoj glumio i mamu i tatu, a ti sa druge strane imaš prelep odnos - pitao je Milan.

- Ja sa Anom nemam ništa konkretno. Milica smatra da je okej da priđe i da me zagrli kad ima za to potrebu, što je meni okej, ali ja time joj ne dajem lažnu nbadu. Na trenutke nisam sebi jasan. Nejasan sam i ne znam šta da radim kad je taj odnos u pitanju. Da li da dajem neku šansu tom odnosu i da li imam dovoljno volje za to - rekao je Mensur.

- Ljudi spolja vide da je on totalno odlepio za Anom - rekao je Milan.

- Ja na to ne gledam tako, ne bih ja to tako rekao. Ništa to nije rečeno tako. Ona neće da se druži sa ljudima, nezaintresovana je za druženje sa ljudima, lomi je to. Ne može to da prihvati, ali ja znam kako se oseća, da joj nije teško, niti joj je lako. Hoću da budem načisto sa samim sobom. Rekao sam joj da ako završimo ovaj odnos onako kako smo ga započeli - rekao je Ajdarpašić.

Foto: Printscreen You Tube

Ana Jovanović

- Da li se tebi sviđa Ana - pitao je Milan.

- Ne razmišljam u tom smeru. Ona jeste intresantna i sve to, drži do sebe, ali nismo imali priliku da je upoznamo 100% - rekao je Mensur.

Milica Veselinović je dobila reč.

- Nema nikakvih problema. Ja spavam u svom on u svom krevetu. Rekao mi je da mu se ona ne sviđa, rekla sam i da me je pomazio po kosi. Osećam da se ohladio, ali ne skroz. Vidim ja da on svakoj devojci dobacuje, ali se verovatno ohladio zbog mojih postupaka - rekla je Milica.

- Ne, stvarno Milane. Ja nju i dalje volim i imam emociju prema njoj - rekao je Mensur.

- Rekla mi je da se zakleo u Ardijana da će da dokaže da je ovo sa Anom sprdnja i da će da joj napravi kašu od mozga - ubacila se Spasojevićeva.

Foto: Printscreen You Tube

Mensur i Milica

- Mi imamo odnos kakav imamo. Okej, to je vaše mišljenje. Ne gledam je kako plače, trudim se da kad je vidim u takvim situacijama...Prestani da jecaš, pa nisam nikoga je**o. Ja njoj ne dajem lažnu nadu, niti je zavlačim. Videću šta ću da radim, ali sam rekao kako se osećam. Videću da li ću dati ovom odnosu drugu šansu - rekao je Mensur.

- On je upravo rekao ono što misli ljudi, alo - ubacio se Mića.

- Ne želim da gledam roditelje, jer će mi biti teško - rekla je Milica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija