• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

28.12.2021

12:45

TRESLA SE IZOLACIJA! Lepi Mića odabrao Maju i Čorbu za POTRČKE, kada su zatvorili vrata NASTAO HAOS! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

TRESLA SE IZOLACIJA! Lepi Mića odabrao Maju i Čorbu za POTRČKE, kada su zatvorili vrata NASTAO HAOS! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5" Lepi Mića je za svoje potrčke odabrao Milana Jankovića Čorbu i Maju Marinković, koji su ranije imali se**ualni odnos, koji se na tome završio, kako su oni naveli.

- Caru treba malo da se odmoru, a ovo će biti dobar test za Maju i Čorbu. Videćemo šta će tu biti - rekao je Mića.

- Ja nemam problem, otići ću u izolaciju, jer ne želim da gubim honorare. Ja Čorbu ne mogu da svrstam u koš sa drugim muškaricima, jer ima poštovanje. On mene nikada nije vređao, ni ja njega. Uzvraćam ono kakav je on prema meni, takva sam i ja - rekla je Maja.

- Idem u izolaciju, šta da radim. Ja nikada ne bih bio sa Majom, niti bi imao šta da pričamo - rekao je Čorba.

- Smatram da, Maja kao i mnogi mladi ljudi, nekako malo čudne ljubavne odnose imamo. Nismo usmereni samo striktno na jednu osobu. Neko ko je imao tako više veza zna. Mislim da Maja nije ravnodušna prema Čorbi, što je Maja pokazalo to i napolju. S tim postupkom je pokazao da ima afinitete prema Maji - rekao je Car pa otkrio da Majine emocije nisu čiste ni prema Čorbi, ni prema Janjušu.

Maja je odmah posle izbora otrčala do izolacije da sve pospremi.

Čorba je već legao da spava dok je Maja čistila. On se njoj nije ni obartio, pa je Maja kada je zvaršila legla u tišini u svoj krevet.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veca

pre 2 godine

Alooooo bre produkcijo , terajte taj ološ iz zadruge , ova luda neuracunljiva ku....... marinkovicka i simov , dva skota , ova simov oliva karakusljiva bolesnica , ubice nekoga !!!!! Da li ste normalni ljudi , dokle ćete da ih primate u zadrugu , povraća mi se od njih dve , zašto iritirate narod ???? Kome su uopšte bitne !!???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija