• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

29.12.2021

08:53

NJIMA JE ZABRANJENO DA UĐU U RIJALITI?! Veliki šef doneo konačnu odluku - od sada važe nova pravila?!

Zoran Sinko

Rijaliti

NJIMA JE ZABRANJENO DA UĐU U RIJALITI?! Veliki šef doneo konačnu odluku - od sada važe nova pravila?!

Podeli vest

Iako zadrugari broje dane do Nove godine misleći da će videti članove porodice i prijatelje, istina je međutim drugačija.

Podsetimo, kao i svake godine, i ove je Veliki šef planirao da obraduje učesnike pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" tako što će nekoliko sati provesti sa svojim najmilijima. Ipak, došlo je do neočekivanog obrta.

- Iako su se mnogi odavno radovali susretima sa ćerkama, sinovima, braćom i sestrama, zavisi ko je kome tamo, mnogi od njih nisu računali na trenutnu epidemiološku situaciju i na stroga pravila koja moraju da se poštaju, a naročito u jednom ovakvom projektu - ispričao je izvor blizak produkciji.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bela kuća u Zadruzi

- I sami znate kakvo stanje vlada što se tiče ove pošasti, te bi ulazak velikog broja ljudi na imanje predstavljao veliki rizik da se neko od zadrugara zarazi, što bi bilo pogubno za rijaliti. Zbog toga su određene stroge mere, a to je da svako od njih mora da uradi test pre dolaska u Šimanovce - otkrio je izvor i dodao:

- Osim samog testa koji potvrđuje da osoba nije zaražena, neophodno je i da imaju barem dve vakcine. Mnogi od njih nisu računali na to, pa su počeli da zovu produkciju i da mole da se naprave izuzeci za njih jer su željni dece, a nisu vakcinisani. Ipak, preko ovoga ne može da se pređe.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Zadruga 5

- Ne mogu da govorim o imenima, ali jedan roditelj od čijeg se ulaska mnogo očekivalo, te su mnogi čak najavljivali i "promenu toka rijalitija", zbog ovoga se neće pojaviti u Šimanovcima za Novu godinu. Povežite dva i dva, pa sami donesite zaključak o kome je reč - zaključio je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija