• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.01.2022

11:20

HAOS TOKOM ZADRUGOVIZIJE! jovana Jeremić ZAPRETILA Maci zbog njegovog komentara: NAZOVI ME RASPUŠTENICO I IŠČUPAĆU TI JEZIK!

Printscreen You Tube

Rijaliti

HAOS TOKOM ZADRUGOVIZIJE! jovana Jeremić ZAPRETILA Maci zbog njegovog komentara: NAZOVI ME RASPUŠTENICO I IŠČUPAĆU TI JEZIK!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić učestvovala je u Zadugoviziji, gde je zauzela mesto u žiriju novogodišnje "Zadrugovizije".

Voditelj Dragan Marinković Maca najavio ju je kao raspuštenicu, s obzirom na to da se razvela, a onda mu je voditeljka odbrusila.

- Ako me još jednom nazoveš raspuštenicom, počupaću ti jezik. Svaka žena ima pravo da se uda i da se razvede - rekla je Jovana.

Foto: Printscreen You Tube

Jovana Jeremić

Jeremićeva nije odolela da ne najavi haos koji sledi kada se bude oči u oči srela sa Dragojevićima. Oni su bili u rijalitiju "Parovi" dok je Jovana vodila taj program, te je ona upućena u njihov odnos od početka.

Sada je otkrila i da je bila na njihovoj svadbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija