• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2022

20:03

UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA - MUK U BELOJ KUĆI! Raskrinkao Dejana: Sa dalilom si iz osvete, niko ti ne veruje da je voliš!

ATA Images

Rijaliti

UNEO INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA - MUK U BELOJ KUĆI! Raskrinkao Dejana: Sa dalilom si iz osvete, niko ti ne veruje da je voliš!

Podeli vest

Marko Đedović je pokušao da objasni Dalilu i Dejanu Dragojević zašto su dobili sve one komentare na sinoćnjoj Zadrugoviziji, a tom prilikom je u "Zadrugu" uneo informaciju iz Jutarnjeg programa u kojem je juče gostovao sa Vesnom Rivas.

- Vesna Rivas je takođe imala komentare, ali ne iz loše namere. Samo je rekla da joj se gade, ali ne oni kao oni, nego njihov odnos. Razumete li me? Zato su možda takve reakcije, jer su se ljudi previše emocija uneli u njihovu situaciju. Ona ga je ostavila, otišla sa drugim čovekom, dok je on skakao u bazen i jezero, izazvali su opšte ludilo. Sada taj isti narod više ceni Cara posle svega. Normalno je da se narodu prevrće želudac. Narod zna da ona voli Cara i dalje ali isto tako znaju da on nije normalan i da to neće uspeti - govorio je Đedović.

- Narod ne vidi mojim očima, u tome je problem. Drugačija je stvar - dodao je Dejan.

Foto: printscreen

Marko Đedović gostovao u Jutarnjem programu

- Šutnuo si svoje meso kao kerove, a ne možeš ženu koja te je demolirala. Nije normalno, kako da ti veruju? Niko ti ne veruje, svi misle da se ti njoj sada samo svetiš - rekao je Đedović.

- Ne svetim se zaista, ja mislim da ona mene voli - pravdao se Dejan.

- Ne postoji osoba kao što si ti, zato ti niko ne veruje. Nešto muljaš, nešto te čudno vezuje za nju, zato se govori kako ispada da si omađijan. To su stvari koje nisu normalne i ljudima nije jasno. Ispada da je ona veštica, kontate li vi bilo šta? Veruješ li ti da ona voli Cara? Ili Dejana? - nastavio je Marko.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija