• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2022

21:29

CAR SE JAVNO OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ! Evo šta joj je poručio nakon diskvalifikacije!

printscreen

Rijaliti

CAR SE JAVNO OBRATIO MAJI MARINKOVIĆ! Evo šta joj je poručio nakon diskvalifikacije!

Podeli vest

Maja Marinković juče je diskvalifikovana iz "Zadruge", nakon što je fizički nasrnula na Filipa Cara i tom prilikom mu nanela ozbiljne povrede.

Car se sada javno obratio Maji Marinković.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

- Ovo je bolje i za mene i za tebe. Mnogi su mi rekli da si govorila da želiš da odeš odavde, a govorila si i meni sto puta. Kada sam hteo na normalan način da pričam o tome mislila si da želim da ostanem sam. Svesna si da si ostala ovde sa istim ponašanjem ne bi uradila ništa već bi samo stvorila probleme, jer si radila kažnjive stvari. Žao mi je što nikome ne mogu da objasnim ovde koliko si ti ustvari mnogo bolja napolju. Čak i kada se desi ludilo, nikada nisi ovakva. Verujem da su sve ove godine uticale na tebe i ovaj zatvoreni prostor. Ja te razumem jer sam ovde evo drugi put. Nemoj se uništavati, idi i rešavaj ono što moraš - govorio je Car i nastavio:

Foto: printscreen

Maja Marinković

- Znaj da mislim na tebe i misliću. Ako nešto loše radim ili napravim, ne uzimaj za ozbiljno, ja znam ovde ko je kakav. Molim te zbog sebe, zbog svog oca i majke, molim te da dođeš sebi i sa moje strani oprosti za sve. Imam veliku grižu savesti zbog svega. Juče kad su mi zamerili ponašanje prema tebi mi nije bilo dobro. Samo je bes govorio iz mene, to treba da znaš. Znam da su i moji ljuti na mene zbog svega, a na sve to mi ti staneš na mozak i eto... Znaš koliko te volim, moglo je sve ovo drugačije. Nadam se kad izađem napolje da ću te videti nasmejanu i dobru onakvu kakvu sam te upoznao. Nemoj se lečiti po kafanama, to nije dobro. Tražim te po krevetu, gledam gde si i iz kog ćeš kutka izaći. Osećam da misliš na mene non stop. Nadam se da neko ovo sluša i da će doći do tebe. Fališ mi, nedostaješ mi, krivo mi je i volim te i osećam se bezveze... - govorio je Filip.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija