• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.01.2022

09:28

DALILA PRIZNALA DEJANU SA ČIM NE MOŽE DA SE POMIRI POSLE PREVARE SA CAROM! Evo kako je Dragojević reagovao na ove njene reči!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

DALILA PRIZNALA DEJANU SA ČIM NE MOŽE DA SE POMIRI POSLE PREVARE SA CAROM! Evo kako je Dragojević reagovao na ove njene reči!

Podeli vest

Dalila i Dejan Dragojević osamili su se u garderoberu, a tom prilikom progovorili o svom odnosu. Dalila je tokom rasprave spomenula i bivšeg ljubavnika Filipa Cara.

- Eto, bude mi opet žao da ti kažem nešto - naveo je Dejan.

- A zašto kad umeš da mi kažeš svašta - pitala je Dalila.

- Došlo je da se u sred izlaganja nasmejem ha ha ha ali nisam - nastavio je.

 

- A tvoja izlaganja su da sedneš na šolju i ne ustaneš - dodala je Dalila.

- Neću da te ponižavam - nasmejao se Dejan.

- Ali stoji to negde u tebi - rekla je Dragojevićka.

- Nije, žao mi je da te tumačim. Žao mi je da te napadam, ne mislim ti ništa loše - ponovio je Dejan, a Dalila se grohotom nasmejala.

- On nije bio vredan ničega. Ni mojih loših reči ka tebi, ni tvog udaranja glavom o zid... Ničega nije bio vredan. Ne mogu da se pomirim sa time šta sam sebi dozvolila. To me grize. Ti ne možeš da se pomiriš sa tim, ja ne mogu da se pomirim sa tim i zato je sve tako, neću biti normalna dok sa tim ne raščistim. Nije ni prirodno da sve ti prevaziđeš tek tako, a ni ja. Totalno sam demolirana, što kaže Rešićeva, mogu ja da budem super, ali moja kosa sve govori. I onda pomislim E moja Dalila... Onaj dan shvatim, nema poklona, oni sve pričaju sve što pričaju, setim se oca... i padne mi napamet da ih sve rastrgnem, ali niko mi nije kriv... Kad čujem sad to kosmička ljubav... da mi je neko tada lupio šamarčinu, rekao 'alo sa kim ti planiraš budućnost, zbog koga ćeš da ostaviš ceo život' - govorila je Dalila.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rasprava Dalile i Dejana

- Ja sam ti lepo govorio - prekinuo je Dejan.

- Nisi taj način... i Miki je to nešto provlačio ali ne onako kako treba da se trgnem - nastavila je.

- Ja sam ti govorio, ali me nisi slušala. Dozvolila si da te ponizi, ali prohujalo je sa vihorom. Da se razumemo, gotovo je sad. Ima vremena, pet meseci imaš da se pokažeš i dokažeš... Zato i kažem da ću uvek biti uz tebe, nebitno da li ću se pomiriti sa tobom ili ne, ali biću tu... - govorio je Dejan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija