• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.01.2022

15:01

TUŽI ME ŠTO TE MAMA RODILA KAO KU*VU! Žestoko oplela po Dalili Dragojević - neviđeni haos u Beloj kući!

printscreen

Rijaliti

TUŽI ME ŠTO TE MAMA RODILA KAO KU*VU! Žestoko oplela po Dalili Dragojević - neviđeni haos u Beloj kući!

Podeli vest

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Pitanja novinara", a tada je došlo do žestoke svađe između Tare Simov i Dalile Dragojević, koje su se nikad gore vređale.

- Sve si ispratila, zanima nas šta imaš da kažeš na ovu situaciju? - rekao je novinar.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tara Simov

Jesam... on je ponovo potonuo jer je ponovo sebi dozvolio istu situaciju. Mislim da se previše krivi Dejan, ne bi on sebi dao za pravo da je ispituje, zamera, ide za njom, da mu ona to isto pravo nije dala. Šta bi bilo da je ona još uvek sa Filipom, da li bi se okrenula da vidi kako je Dejan uopšte? Nju bi apsolutno bolelo uvo, to što govori da sada ne može da okrene glavu je glupost... Svedoci smo da je Dalila rekla da ne može da ima ni se**ualne odnose sa njim, ne znam zašto bi onda i sedela sa njim, češkala se ili mazila... On da je i slepo zaljubljen ili lud, ne bi bio takav da mu ona ne daje povoda... Takođe smo svedoci i kako mu se pravdala oko Filipa zbog izolacije... On ispada ovde najgori i da trpi sve dok ona peva pesme bivšem momku... - govorila je Tara.

- Treba da sažvaćem vas ovde koji se*ete po meni četiri meseca! Šta si tu stala ko da si iz svetilišta došla - vikala je Dalila.

- I treba da plačeš i treba da ti opada kosa! Lažno dostojanstvo i lažna snaga, mačku o rep! - dobacila je Tara.

- Zašto bih ja nju štedela ovde? - vikala je Tara.

- Ti ćeš da pričaš o meni i o mojim se**ualnim odnosima? Ti? Neće te je*ati Dejan, džaba ga braniš - urlala je Dragojevićka.

- Ni tebe neće niko da je*e - odbrusila je Tara.

- Ti ćeš balavice da mi pričaš o mom životu, hajde idi tamo i padni u nesvest! Uh izvini, ti padaš negde oko pola tri u nesvest - provocirala je Dalila.

- Ti nemaš na šta da udariš pa spominješ zdravlje! Ti si ku**etina! Treba da sedneš ovde i ćutiš, jer si dala za prava ovom dečku, pa mu posle zameraš svašta - vikala je Tara.

Bićeš tužena za ovo! - viknula je Dalila.

Tuži me što te mama rodila kao ku*vu - odbrusila je Tara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija