• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M.K.

14.01.2022

15:23

JEDINO REŠENJE JE DA JA UĐEM, JE L' TREBA DA BUDE MRTVIH? Majka Dalile Dragojević progovorila o Dejanovom samopovređivanju!

Youtube printscreeen

Rijaliti

JEDINO REŠENJE JE DA JA UĐEM, JE L' TREBA DA BUDE MRTVIH? Majka Dalile Dragojević progovorila o Dejanovom samopovređivanju!

Podeli vest

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević oglasila se nakon što je Dejan Dragojević razbio sebi glavu zbog svađe sa Dalilom i Filipom Carem.

Besna Emina istakla je da ima dokaze za pojedince, a najavila je da će platiti oni koji Dalili i Dejanu čine zlo:

- Koliko volim Dejana za svaku njegovu suzu i Dalilinu platiće ološi... To nisu ljudi, to su monstrumi! Imam ja dokaznog materijala kad zatreba za ove koji su do juče bili niko i ništa i sad se malo izgradili na osnovu "Zadruge" - rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen

Dejan se unakazio....

- Jedino rešenje je da ja uđem i razotkrijem sve dole i da pokažem nekima gde im je mesto Uplašila sam se kad sam videla sve ovo. Ubeđuju Dejana u suprotno, a tako i Dalilu. Igraju se životima. Deca se vole, ali dušmani im ne daju. Taman su se pomirili i sve lepo, kad sinoć haos. Ovo kad Huso vidi nikome neće biti dobro. Ćutao je, ali tek sad nek se mnogi čuvaju. Je l' treba da padne mrtva glava...- kaže Dalilina majka.

Foto: printscreen youtube/tv pink

Emina Mujić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

Uuuuuuuu... Gospođa bi da unese malo čiribu čiriba od derviša iz Bugojna da Demi šeni ko Tedi jer mu je isprala mozak, uzme lovu koja je glavni cilj i naplati kao i svaki makro ćerkino čerečenje na TV pred milionima... Novac je bitan i ništa više.... Sram je i stid bilo.. ps Ko je video te sihre zna da je ova Dejanova reakcija posledica smanjenja delovanja istih i borbe sa ostatkom zato dotična navaljuje da uđe...

Pik

pre 2 godine

Trebala si svoju cerku vaspitati da nebude UPISNA. A i da udjes dobro bi dosla za Lepog Micu. To se trazi.

strasni sud

pre 2 godine

Ona kad bi usla to bio bio kraj ovom čoveku,i onako si ga na kraj i doterala ,samo jos da ga sutnes niz liticu ,da potvrdis

Bork

pre 2 godine

Da nije malo degutantno uvoditi ovo stvorenje. Jos ona treba da se pojavi da bi Dejana izludeli. Umesto da se smiri situacija I ovaj momka psihicki stabilizuju ono crna senka ulazi. Aman ne dozvolite. Hvala

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija