• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.01.2022

21:42

OTKRIVENO U KAKVOM JE ZDRAVSTVENOM STANJU DEJAN DRAGOJEVIĆ I GDE SE NALAZI NAKON ŠTO JE SINOĆ PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR!

printscreen

Rijaliti

OTKRIVENO U KAKVOM JE ZDRAVSTVENOM STANJU DEJAN DRAGOJEVIĆ I GDE SE NALAZI NAKON ŠTO JE SINOĆ PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR!

Podeli vest

Dejan Dragojević, nakon što je sinoć u "Zadruzi" tokom žurke sebi razbio glavu staklenom flašom i naneo jezive povrede, odmah je prevezen u Urgentni centar, a navrašava se 24 sata od kako nije u pomenutom rijalitiju.

Nakon što mu je ukazana pomoć, kako saznaje "Blic", Dejan se nalazi u apartmanu u Šimanovcima. Ima tri kopče, a sada odmara, nakon neviđenog haosa koji je napravio juče, na dočeku Srpske Nove godine.

Dejan, kako se navodi, nije u dobrom psihičkom stanju, te nije poznato da li će se i kada vraćati u rijaliti. Posle Urgentnog bio je kod psihijatra, koji ga je donekle smirio.

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Foto: Youtube printscreeen

Dragojević je bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio krvav.

Dejan je sinoć doveden sa jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć.

- Sramota me je što sam to uradio, izvinjavam se - rekao je danas nakon haosa za "Pink".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veselin

pre 2 godine

Zasto Produkcija ne pust klip gdje Dalila za doček nove godine ispred izolacije prijeti Dejanovoj porodici kad izađe iz rijalitija da ce ,nazvati telefonom osobu da je primi da baci mađije a.A onda ce je moliti za spas a ona ce da se smeje ha ha ha ha.Nađite ovaj klip posle ponoći 1 01 2022 godina

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija