• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

18.01.2022

07:00

ŽESTOKI MOMAK POSTAJE OTAC TREĆI PUT I ŽELI ŠTO VIŠE DECE: Kristina će mi roditi blizance! (VIDEO)

Informer

Rijaliti

ŽESTOKI MOMAK POSTAJE OTAC TREĆI PUT I ŽELI ŠTO VIŠE DECE: Kristina će mi roditi blizance! (VIDEO)

Podeli vest

Kristijan Golubović (52) kaže da bi voleo da mu devojka Kristina Spalević (24) rodi blizance!

Žestoki momak i pevačica, koji su vezu započeli u "Zadruzi 4", juče su saznali da će u septembru postati roditelji.

Kristini je ovo prvo dete, dok Golubović već ima dvoje naslednika. U prvom braku sa pokojnom Danijelom Đukić dobio je sina Lazara (27), a u drugom sa Ivanom Veljović ćerku Veru (7).

Foto: HIT dodatak/informer

Kristijan Golubović

- Voleli bismo da imamo blizance, dečaka i devojčicu. Već smo se dogovorili oko imena, sin će se zvati Mihailo Konstantin, a ćerka Sparta. Dečaku ćemo dati dva imena, zato što je Arhangel Mihailo moja slava, a Kristinin zaštitnik - priča Golubović za Informer i dodaje da je osećao da je Kristina trudna i pre nego što im je doktor to potvrdio:

Kristina: Kristijan mi
brani da radim po kući

Kristina Spalević kaže da nije mogla da izabere boljeg muškarca za oca svog deteta:

- Kristijan mi ugađa u svemu, ne dozvoljava mi da kuvam, perem sudove... Takav je bio i prema bivšim suprugama Danijeli i Ivani. Baš je nežan i pravi je džentlmen.

- Naslutio sam, jer su mi se dešavale neobične stvari. Na primer, odem na pijacu i vidim sliku na kojoj majka leži na krevetu, a beba joj na grudima. Oduševim se, a prodavačica mi je pokloni. Bilo je toliko znakova kraj puta koji su ukazivali da ću treći put postati otac. A i radio sam kao manijak na tome!

Foto: Zoran Sinko

Kristina i Kristijan

Kristina je tek u četvrtoj nedelji trudnoće, ali su joj, prema njegovim rečima, hormoni već "podivljali"!

- Nema šta sve ne trpim zbog nje. U tri sata ujutru me tera da idem da joj kupim da jede. Pored punog frižidera, traži nešto treće. Odjednom je počelo da joj smeta što prolazim kroz jednu ulicu na Zvezdari, kroz koju idem poslednjih 20 godina. Brine se da će nešto loše da mi se desi. Baš je osetljiva, rasplače se zbog gluposti. Usred noći me miluje i govori: "Bebo moja." Kakva, bre, beba, beži od mene! Beba od 300 kilograma - priča Golubović, koji je odlučio da mu se i treća žena porodi u inostranstvu:

- Kristina će roditi dete u Grčkoj. Uskoro ću početi da tražim kuću koju ćemo da iznajmimo tamo. I Lazar se rodio u toj zemlji, dok je Vera u Nemačkoj.

Kristijan je radosne vesti odmah javio sinu prvencu.

- Lazar je prvi saznao da će dobiti brata ili sestru, nadam se i brata i sestru! Mnogo se obradovao. Sa Verom se nisam čuo, jer joj njena majka Ivana brani kontakt sa mnom - ističe Golubović.

Foto: printscreen

Kristijan i Kristina


 

Kristijan skenirao zadrugare



Kristijan Golubović gostovaće danas u specijalnoj emisiji "Zadrugari na skeneru". On će na portalu informer.rs raskrinkati sve učesnike ovog rijalitija! Golubović je sa ekipom Informera prošao kroz pet aktuelnih tema o kojima bruji ceo Balkan, a jedna od njih je i saga oko Filipa Cara i njegovih brojnih devojaka.


- Car je pacijent koji može da bude sa bilo kojom ženom. Najviše je voleo Minu Vrbaški, a sa Majom Marinković je bio zbog njenog seksualnog umeća - između ostalog, ispričao je Golubović za informer.rs




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija