• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2022

19:58

ŠOK EMISIJA! Povraća mi se od Zole, OVA ZADRUGARKA ME JE MUVALA! Dudlila će Dejanu doći glave

Informer

Rijaliti

ŠOK EMISIJA! Povraća mi se od Zole, OVA ZADRUGARKA ME JE MUVALA! Dudlila će Dejanu doći glave

Podeli vest

Miljana Kulić bila je drugi gost u Informerovoj emisiji "Zadrugari na skeneru". Ona je komentarisala pet aktuelnih dešavanja iz najpopularnijeg Pinkovog rijalitija.

Kulićeva je šokirana što je Dejan Dragojević sebi zabio glavu čašom, ali za ceo incident krivi Dalilu.

 - Uh koliko sam se uznemirila kada sam gledala ovaj snima. Ovo apsolutno prevazilazi sve granice, ovo više nije rijaliti. Sve je postalo horor film. Žao mi je Dejana! Vidi se da je emocijalno nestabilan, da Dalila manipuliše njime. Kada je on nasmejan, Dalila krene da plače da bi Dejan krenuo za njom. Ona je dno dna! Ja ne znam kojim imenom bih nazvala tu ženu, za mene on nije žena, za mene je ona jedna oštrokondža, ološ!

Miljana kaže da je Dragojević kobne noći mogao a se ubije:

- Mogao je da iskrvari da je pogodio neki nerv i da se ne daj Bože desi ono najgore. Dejan je sklon samopovređivanju. Doživeo je javno poniženje na nacionalnoj najgledanijoj televiziji. Odrekao se svega zbog te Dudlile, promenio je veru zbog te nje. Ona je kriva što mu je davala lažnu nadu jer kada god je on bio srećan tamo, ona je pokušavala na sve moguće načine da ga unesreći. Ona ne želi da ga vidi srećnog. Želi da se neko raspada zbog nje, da pati.

Foto: printscreen

Zola pati za Miljanom

Miljanin bivši dečko Lazar Čolić Zola često plače za njoj. Miljana ipak ne želi da mu oprosti što je bio sa Nevenom Savić

Foto: Printscreen You Tube

- Ne želim da ga gledam, niti bilo šta povraća mi se.  Ne interesuje me. Ne interesuje me. Ne interesuje me kraj. Odmah mi se prevrne u želucu i odmah imam nagon na povraćanje, evo života mi mog - uznemireno je poručila Kulićeva 

Ana Jovanović muva frajere, bivši joj divlja

Zadrugarka Ana Jovanović flertuje sa brojim frajerima u rijalitiju, dok njen bivši momak u spoljnom svetu divlja. On joj je polupao kozmetički salon, što Ana ni ne sluti:

Foto: printscreen

- Čula sam za ovu priču! Ona preko dana glumi gospođu, a uveče dočekuju kockare i pijane miškarce da bi pravile priču neku zarad opstanka u rijalitiju. Ne dopada mi se njena struktura ličnosti i to što ona radi. Ne podržavam takve devojke. 

Aleksandra Nikolić nova Maja Marinković

Foto: printscreen

Nakon što je Maja Marinković izašla iz "Zadruge" njenu ulogu je preuzela Aleksandra Nikolić. Ona sada mlati muškarce po rijalitiju, a Miljana kaže da joj se one gade:
- Kurvinska posla tu bi stavila tačku na priču o njoj.


Matora poljubila Sandru Rešić

Jovana Tomić Matora priznala je u rijalitiju da se ljubila sa Sandrom Rešić. Miljana kaže da zna za njihovu aferu:

Foto: printscreen

- Imale su one taj neki poljubac na "Zadrugoviziji", pa se Rešićka pravdala. Smatram da ona nije uopšte onakva kakva se predstavlja. Mnogo je gora možda i u istom rangu kao i ove obične rijaliti učesnice. Verujem u to da se ljubila sa Matorom jer sam videla da ima afiniteta prema ženama. Hvatala me je za grudi, zadnjicu...Govorila mi je: "Jao tvoje grudi, jao tvoja zadnjica"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija