• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.01.2022

21:43

NAKON ŠTO JE MAJA POBEGLA NA KOSOVO OGLASIO SE TAKI! "Nikom se ne javlja na telefon, ne znam šta da radim"!

printscreen

Rijaliti

NAKON ŠTO JE MAJA POBEGLA NA KOSOVO OGLASIO SE TAKI! "Nikom se ne javlja na telefon, ne znam šta da radim"!

Podeli vest

Maja Marinković i Milan Janković Čorba ponovo su zajedno. Ubrzo nakon što je Maja diskvalifikovana iz "Zadruge", rijaliti je napustio i Čorba, koji je u Beloj kući boravio kratko, kao specijalni novogodišnji poklon za nju i Taru Simov, koje su ga dozivale u "Zadrugu", a onda su, uprkos svađama u rijalitiju, obnovili kontakt i zakazali tajni susret u njegovom rodnom Šilovu na Kosovu i Metohiji.

Sve se odvilo u strogoj tajnosti, a paparaco domaćih medija uhvatio ih je u Šilovu, nakon čega su obelodanjeni njihovi tajni susreti u njegovoj porodičnoj kući. Dva dana kasnije shvatili su i sami da više nema potrebe da se kriju, te je Maja objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: printscreen

Zbog ovoga, Majinog oca Takija Marinkovića je nakon čestitki domaćeg portala na novom-starom zetu ipak ostao uzdržan i nije mnogo rekao.

- Nemam pojma ja o čemu se tu radi, iskreno da vam kažem. Eno je, uživa već dva dana tamo, nije mi se ni javila na telefon. Samo mi je uvalila da čuvam Lea - požalio se Taki koji, iako se ranije žalio na Čorbu, sada ništa ne želi da priča kako ne bi nervirao ćerku.

Foto: Printscreen You Tube

Nikakve komentare ne dajem, zovite Maju Marinkovic. Kad je ona na slobodi, nikakve komentare ne smem da dajem, to mi je strogo zabranila. Ljuti se! Rekla mi je da joj se ne mešam u njen izbor, rekao sam ja onda ni da se ona meni ne meša u moje izbore. Ima 25 godina, sama odlučuje šta će da radi. Ništa ne komentarišem jer oni se posvađaju, pa pomire, a ja ispadnem j*bena stranka - iskren je bio Marinković, a da li će Čorba biti konačni izbor njegove ćerke ili samo romansa kratkog veka, ostaje da vidimo


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija