• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

21.01.2022

21:59

TAKI SPREMA SVADBU MAJI I ČORBI?! Oglasio se nakon što je Maja otišla na Kosovo - "Slaviće se tri dana, pola estrade će zapevati"!

printscreen

Rijaliti

TAKI SPREMA SVADBU MAJI I ČORBI?! Oglasio se nakon što je Maja otišla na Kosovo - "Slaviće se tri dana, pola estrade će zapevati"!

Podeli vest

Taki Marinković ne krije sreću nakon što je Maja napustila Zadrugu, zbog cele stiuacije u kojoj se našla.

Radomir Marinković poznatiji svima kao Taki, otkrio je da se Maja potpuno oporavila od Zadruge nakon nervnih slomova koje je doživela zbog veze sa Filipom Carem. 

Foto: ATAIMAGES

Maja nije mogla da obuzda svoje ponašanje, zbog čega je i diskvalifikovana, a nakon toga ona se potpuno posvetila sebi. Na njenom Instagram profilu mogli smo primetiti da je Maja svako veče bila u noćnom provodu sa svojim prijateljima, a poslednje što je sve iznenadilo jeste njen odlazak na Kosovo kod bivšeg dečka Čorbe.

Foto: printscreen

U razgovoru sa njenim ocem saznali smo da je njemu više nego drago što je otišla kod njega:

- Iskreno da vam kažem, ona je samo tako u jednom trenutku rešila da ode iz čista mira. Konsultovala se sa mnom oko PCR testova i šta je potrebno da bi tamo otišla, ostavila mi psa na čuvanje i to je to. Meni je drago što je u gostima kod Čorbe jer on je jedan vrlo kvalitetan i dobar dečko, a i mnogo lepo utiče na Maju. Od svih momaka sa kojima je bila u Zadruzi, sa njim je imala najbolji odonos. Malo je on bio škrt na rečima kada je trebao da zaštiti Maju u Zadruzi, ali sve je to razumem to je rijaliti - govori Taki i dodaje:

Foto: Insajder/Marko Đoković

- Mnogi ne znaju da je Majina mama sa Kosova i da tamo ima dosta rodbine, pa je prvenstveno otišla na slavu Svetog Jovana kod svoje tetke, a usputno je posetila i Čorbu.

Na pitanje kako bi regovao kada bi mu Maja javila da su se emocije vratile i da želi da se uda za Milana kako bi reagovao?

Foto: printscreen instagram/takitadza

- To ne može da se desi siguran sam, poznajem svoju ćerku jako dobro. Ali ako bi se i desilo, ja se u izbore svoje ćerke ne mešam i šta god ona da odluči za koga će se udati ja ću je podržati. Bio to neki rijaliti učesnik, ili neko koga je prvi put upoznala i rešila da se skrasi imaće moju potpunu podršku. Ja bih spremao svadbu u Beogradu da moje dete taj dan doživi kao što je oduvek sanjala kao mala da bude sve kao u bajci. Moja želja je da se slavi tri dana i da peva pola estrade. Samo neka je na veselje i da zabvoravimo onaj ružan period koji se desio u rijalitiju - rekao je Taki za Informer. rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAKON ŠTO JE MAJA POBEGLA NA KOSOVO OGLASIO SE TAKI! "Nikom se ne javlja na telefon, ne znam šta da radim"!
Rijaliti

NAKON ŠTO JE MAJA POBEGLA NA KOSOVO OGLASIO SE TAKI! "Nikom se ne javlja na telefon, ne znam šta da radim"!

Maja Marinković i Milan Janković Čorba ponovo su zajedno. Ubrzo nakon što je Maja diskvalifikovana iz "Zadruge", rijaliti je napustio i Čorba, koji je u Beloj kući boravio kratko, kao specijalni novogodišnji poklon za nju i Taru Simov, koje su ga dozivale u "Zadrugu", a onda su, uprkos svađama u rijalitiju, obnovili kontakt i zakazali tajni susret u njegovom rodnom Šilovu na Kosovu i Metohiji.

20.01.2022

21:43

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija