• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

22.01.2022

07:00

DEJANE, RODIĆU TVOJU BEBU! TI MI NISI POTREBAN! Skandalozna izjava Dalile Dragojević: Imam embrione, moji su!

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEJANE, RODIĆU TVOJU BEBU! TI MI NISI POTREBAN! Skandalozna izjava Dalile Dragojević: Imam embrione, moji su!

Podeli vest

Dalila Dragojević odlučila je da rodi Dejanovo dete!

Bosanska starleta po svaku cenu želi da postane majka, pa je rešila da posle "Zadruge" iskoristi embrione koje su zamrzli pre ulaska u rijaliti.

Par se prošlog leta podvrgao vantelesnoj oplodnji, ali bezuspešno. Tada su se dogovorili da zamrznu četiri preostala embriona i oprobaju sreću posle rijalitija, ne sluteći da će pred kamerama Pinka njihov brak doživeti krah zbog Filipa Cara.

Foto: ATA Images

Dalila i Dejan Dragojević

- Dejane, rodiću tvoju bebu! Ti mi nisi potreban, sama ću da gajim dete. Imam embrione, moji su! Potpisao si papire kad smo ih zamrzavali! Ja samo treba da dignem noge. Jedino bi me beba izvukla iz depresije u koju sam upala zbog tebe i Filipa - rekla je Dalila, na šta joj je Dejan odmah odbrusio:

- Ne može! Doktori moraju da me pozovu i pitaju da li sam saglasan s tim. Ne odlučuješ samo ti o tome! A noge si već dizala sa Carem! Zar nisi s njim pravila bebu?! Koga, bre, ti zaje*avaš?! I dalje se muvaš s njim, ljubite se, pričate o se*su... Da možda ne želiš još i da te brišem maramicama posle odnosa s njim? E, pa nećeš to dočekati.

Dalilina ideja da po svaku cenu rodi Dejanovo dete oduševila je starletinog oca Husu Mujića!

- Nego šta, nego treba da rodi Dekijevo dete! To bih baš voleo. Mislim da ona ima pravo na te embrione jer je majka. Čak i da ne budu zajedno, biće divni roditelji. Dejana volim kao sina i bio bih srećan da bude otac mojih unučića. Bilo bi divno da budu blizanci. Ma što više dece, to bolje - poručuje Dalilin otac.

S druge strane, Dejanova majka Biljana Dragojević zahvalna je Bogu što njen sin više ne želi decu sa njom!

Foto: ATA Images

Dalila i Dejan Dragojević

- Hvala Bogu što nisu dobili dete i što nije pristao na ovu njenu ideju. Volim decu, ali sam srećna što mi Dalila nije rodila unučiće. Ona je đavo, sotona, zlo! Nije mi jasno zašto sam toliki baksuz da meni zapadne takva snaja, ne znam čime sam to zaslužila.

Doktor: Dejan mora da joj da saglasnost

Doktor Radomir Aničić, specijalista ginekologije i akušerstva u bolnici "Narodni front", objašnjava da Dalilin plan ne može uspeti ukoliko otac deteta ne pristane na to:

- Za sve procedure u vezi sa vantelesnom oplodnjom potrebno je da oba partnera učestvuju u tome. Ako Dalila želi da iskoristi embrione, i Dejan mora da se složi. Ukoliko ne mogu da se dogovore, onda mogu da se obrate sudu.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija