• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

23.01.2022

18:59

NIJE MI DALA DA UPIŠEM ŠKOLU, GOVORILA MI JE DA SAM GLUPA Milica Kemez progovorila o torturi koju je preživela!

instagram/Milica Kemez

Rijaliti

NIJE MI DALA DA UPIŠEM ŠKOLU, GOVORILA MI JE DA SAM GLUPA Milica Kemez progovorila o torturi koju je preživela!

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica u jednoj emisiji ponovo je pričala svoju veoma tešku životnu priču.

Milica Kemez i njena sestra odrastale su u hraniteljskoj porodici, jer su ih roditelji ostavili, a bivša zadrugarka koja je već govorila o bolnoj temi sada se osvrnula na detalje iz detinjstva:

Tad sam sa svojih 17 godina uveliko radila, od 15.,16. godine sam radila. Iznajmila sam stan i studirala sam, bila sam na budžetu, tad su svi mislili kao:"Jao ona sa 17 godina na ulic", imala sam odrešene ruke da radim šta hoću,da lumujem da izlazim, a ja sam bila na budžetu,  placala sam stan.

Foto: instagram/Milica Kemez

Milica Kemez

- Jednostavno tad nisam mogla da zavrsim taj fakultet,  studirala sam finansije i računovotstvo, bila sam na budžetu, o tome nisam mnogo pričala jer je fokus u nekom programu bio na nekim drugim stvarima. Tako da sam se ja zaista trudila da radom i trudim uspem, onda kasnije zbog ljubavi, imala sam kompleks niže vrednosti da manje vredim- počela je Milica koja je potom otkrila i probleme na emotivnom planu: 

- Sa tim momkom s kojim sam bila u vezi je uvek sedelo neko njegovo gala društvo koje ima sve, a ja nisam imala nista, onda sam  mislila da on mene zbog toga ne voli jer ja nemam neki miraz, nisam vredna. Tada sam sebi rekla:"Dajem otkaz!" Imala sam, sećam se, 100 evra u novčaniku,  to mi je bilo sve otišla sam preko i rekla sam:"Ja kad se vratim otvaram salon onda će on  da vidi da sam ja uspešn." Tada sam otvorila salon super sam poslovala, međutim ni to mi nije bilo dovoljno rekoh: "Idem da budem poznata sad", a ušla sam sa idejom da još bolje ispromovišem taj salon- ispričala je Milica u "Magazinu In" i nastavila: 

- U ovom životu svi bi trebalo da inspirišemo jedni druge, i svi možemo da poslužimo i kao dobar i kao loš primer. Ovaj život je previše kratak da bi osuđivali jedni druge, ljudima je jednostavno lakše da se bave tim površinskim pitanjima, jer nemaju odgovor na neka pitanja, Na primer kao što se ja pitam:"Zašto je to meni moralo da se desi sa tri godine?" I onda je njima prosto lakše da se bave sa nekim drugim ružnim i prostim stvarima, nego tim nekim životnim teškim temama - govorila je Kemezova koja se prisetila i strašnog perioda u hraniteljskoj porodici: 

- Tu ženu iz hraniteljske porodice smo zvali majkom, a ona mi je ubijala samopouzdanje.Ona je meni govorila da od mene neće biti ništa i da sam glupa, čak mi nije davala da upišem školu koju sam želela, nego mi je rekla da sam ja samo za zanat:"Od tebe nema ništa". Bez obzira što su mi govorili da sam veoma talentovana i pametna, inteligentna, to je tako bilo.  Ja nju ni za šta ne osuđujem, ona je prosto takva, i zbog toga sam sada ja ovakva.

Foto: instagram/Milica Kemez

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija