• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.01.2022

10:05

DAVID ŽESTOKO OPLEO PO DALILI: ONA RADI BOLESNE STVARI! Dragojević presrećan što je Dejan stavio tačku na odnos sa bivšom suprugom!

Printscreen

Rijaliti

DAVID ŽESTOKO OPLEO PO DALILI: ONA RADI BOLESNE STVARI! Dragojević presrećan što je Dejan stavio tačku na odnos sa bivšom suprugom!

Podeli vest

David Dragojević, brat zadrugara Dejana Dragojevića, ponosan je što je Dejan uspeo da se izbavi iz teške situacije u kojoj se našao kada ga je supruga Dalila Dragojević javno prevarila sa Filipom Carom.

Dejan je posle svega rešio da se distancira od Dalile i prekine odnos sa njom.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan Dragojević

- Deki je sada odličan. Verujem da će biti istrajan i da se neće pokolebati, jer je postao svestan šta mu je ta žena uradila. Shvatio je da je najbolje po njega da prekine svaki odnos sa Dalilom. Ima još dosta do kraja, ali svakako mislim da se neće pomiriti i da je rešen u tome - kaže David i dodaje:

- Uvek sam ponosan na njega. Pravio je greške što se mirio i ponižavao, ali ko ih ne pravi?! Bitno je da sada polako shvata šta je sebi dozvolio, a nije trebalo. Žao mi je što nije u potpunosti svestan sebe i svojih kvaliteta. Sa nekim ženama ne može se drugačije, moraš da budeš grublji, iako nam nije to u prirodi - rekao je Dragojević, pa nastavio:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

David Dragojević

- Deki se ne sveti nikom. Deki je samo postao svestan nekih stvari. Sagledao je realno situaciju. Ona ne zna šta više da kaže, pa okreće na njega. Pokušava da manipuliše, ali ispada smešna. Šta ona priča i kako se ponaša, da čovek ne poveruje svojim očima i ušima! Neverovatno! Kao da je Dejan nju prevario i uradio ono što je ona njemu. To što ona priča je čista glupost, nemoć, prebacivanje krivice, šta vec... Juri za njim jer ne može da podnese da on krene na bolje. Nju boli kada je on raspoložen, kada se druži, kada ga neko pohvali, kada je srećan. Želi da ga vrati na staro da on trči za njom, da prašta neoprostivo, da pravi scene, a ona da radi šta hoće i na taj način hrani svoju sujetu i ego! Skroz bolesno! Jednostavno ne želi da ga vidi srećnog! Smeta joj sve što bi Dejana pokrenulo na bolje, i onda ovakvim ponašanjem pokušava da ga poremeti i baci pod noge! Na sreću, Deki se nece dati, progledao je, hvala Bogu - poručuje David.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija