• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Matić/G.Todorović

26.01.2022

17:27

(EKSKLUZIVNI PAPARACO) MILJANA KULIĆ NA REMONTU! Bivša zadrugarka provela osam sati u salonu lepote kako bi zadovoljila novog dečka!

Marko Đoković

Rijaliti

(EKSKLUZIVNI PAPARACO) MILJANA KULIĆ NA REMONTU! Bivša zadrugarka provela osam sati u salonu lepote kako bi zadovoljila novog dečka!

Podeli vest

Kulićeva u salonu provela osam sati dok nije nadogradila kosu do zadnjice i počupala obrve kako bi se svom novom partneru Nenadu Macanoviću još više dopala

Miljana Kulić rešila je da promeni izgled zbog svog dečka Nenada Macanovića. Rijaliti zvezda provela je osam sati na remontu u jednom beogradskom salonu, gde je nadogradila kosu i počupala obrve, a onda se time telefonom pohvalila dečku.

Čim nam je naš izvor javio gde je Miljana, uputili smo se ka salonu. Dugo smo je čekali u nadi da će brzo izaći, ali ona se u salonu prilično zadržala. Sa svojim prijateljem i frizerom dugo je birala dužinu kose koju je planirala da nadogradi. Budno oko našeg paparaca je sve zabeležilo, pa i momenat kada Miksi meri da li joj je kosa pada do guze, jer je baš tu dužinu poželela!

Foto: Marko Đoković

Budući da je tog dana bilo sunčano, ona je sve vreme nosila naočare jer su prozori salona bili otvoreni. Kada je shvatila da nije sredila obrve, tražila je ogledalo i pincetu, smestila se tik uz prozor i na dnevnoj svetlosti čupala obrve, ne mareći što je prolaznici gledaju. Čim je završila sređivanje, pozvala je dečka na telefon da mu se pohvali kakva je "mačka" postala i stalno je ponavljala da jedva čeka da ga vidi.

Reč očevica

- Miljana je sve vreme pričala da je debela i da će do septembra da se dovede u top-formu. Niko se nije bunio što je ona tu, već nam je bilo baš zabavno da je gledamo i slušamo.
Mušterija iz salona

Kada je završila razgovor, požalila se prijatelju u salonu da još nije skinula sav višak kilograma, podigla je duks i pokazala stomak! Svi u salonu su je gledali šokirano, a ona je ponavljala da mora da nastavi strogu dijetu. Frizer ju je potom zamolio da sedne na stolicu kako bi joj nadogradio kosu. Tad smo rešili da ostavimo Miljanu na miru, a kako samo kasnije saznali, ona je frizerski salon napustila tek u 20 časova, a došla je u podne!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija