• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

27.01.2022

18:10

CAR SAZNAO DA MU JE TATA TEŠKO BOLESTAN! Filip ne može da dođe sebi, JAVNO PREKLINJE ZA POMOĆ!

Printscreen You Tube

Rijaliti

CAR SAZNAO DA MU JE TATA TEŠKO BOLESTAN! Filip ne može da dođe sebi, JAVNO PREKLINJE ZA POMOĆ!

Podeli vest

Zadruga je prostor u kome je ujedno lepo, ali i stresno boraviti deset meseci.

Jedan od najtežih elemenata boravka u rijalitiju je činjenica da deset meseci  takmičari ne znaju šta se događa sa njihovim najmilijima. Naravno, pošto je ovo ozbiljan i odgovoran rijaliti, zadrugarima se ipak daje obaveštenje o vrlo važnim informacijama. Izgleda da je sličan slučaj i bio i sa Filipom Carem koji je po svemu sudeći saznao da mu otac i baba imaju kovid. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Milane moram ti oduzeti 10 minuta govora: Znam da to ne voliš, ali dozvoli mi. Sanjao sam da mi tata i baba imaju kornou, odnosno, da je tata već preležao a da mi baba sad ima, stoga ako je tako, molim moje dečke da se pobrinu za to - rekao je vrlo ozbiljno Car. 

- Veruj mi to je sad normalno - insunirao je Milošević. 

- Stoga ja molim moje momke da se pobrinu za starog Kaponea. Ja njega mnogo volim i nadam se da me sada gleda. Moji snovi uvek budu istiniti i osećam da je to tako -  rekao je Car. 

Foto: printscreen

- Takođe, molim moju majku, oca i sestru da me razumeju, da ja ma koliko da sam pogrešio sa nekom osobom ili ona sa mnom, ja sam se sa njima saživeo u kući. Održaću obećanje majci koje sam dao a to je da do kraja rijalitija neću ući ni sa kim u ljubavnu vezu - zaklučio je Car.

Gledaoci ovog klipa nisu poverovali da je Car zaista vidovit i pretpostavljaju u komentarima da Filip ima pouzdane informacije o stanju njegovih bližnjih.

Foto: Youtube printscreeen

"Imao poziv sa Brunom, juče je izlazio ujutro kao kod psihijatr a imao poziv." - stoiji u jednom komentaru.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija