• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

01.02.2022

11:55

SVET MU SE SRUŠIO! Kristijan pustio suzu nakon GUBITKA BEBE - Otkrio sve DETALJE TRAGEDIJE koja je zadesila njega i Kristinu!

Informer

Rijaliti

SVET MU SE SRUŠIO! Kristijan pustio suzu nakon GUBITKA BEBE - Otkrio sve DETALJE TRAGEDIJE koja je zadesila njega i Kristinu!

Podeli vest

Bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović prolazi kroz pakao jer je njegova devojka prokrvarila u trudnoći-

Doktori su konstatovali da je izgubila bebu, ali budući da je trudnoća rana, nadaju se da će plod otići sam, te da Kristina neće morati da ide pod nož.

Ovo nije jedini problem koji je snašao Golubovića. On se našao i u centru skandala zbog toga što je javno rekao da će se odreći svoje ćerke Vere zbog toga što je na zahtev bivše supruge Ivane sud u Kraljevu odlučio da može da je viđa samo jednom nedeljno na sat vremena. On to, kako kaže, ne želi da prihvati.

Foto: Zoran Sinko

Kristina i Kristijan

- Ne mogu da verujem šta nam se dešava. Tužni smo i plačemo oboje. Kristina samo leži i ne želi da ustane iz kreveta - počinje razgovor Kristijan.

- Ona je dobila koronavirus zbog čega joj je trudnoća postala visokorizična. Doktori su odmah rekli da su male šanse da se održi jer je rana trudnoća u pitanju. Kada je prokrvarila, uradili smo trudnički hormon beta HCG i videli da je poče.

- Pošto su prve nedelje u pitanju i plod se još nije formirao, kako su nam doktori objasnili, nadamo se da neće trebati kiretaža i da će on sam otići, budući da Kristina danima krvari - tužno je rekao Golubović.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristijan Golubović

- Doktori očekuju da beta uskoro padne na nulu i da to bude to jer ukoliko se to ne desi, ona će morati na kiretažu. Svi smo se radovali kada smo saznali da ću postati otac po treći put, moja je greška što sam odmah to podelio sa svima. Bio sam srećan, sledeći put to neću tako uraditi - kaže on, i dodaje da se nada da će im se nova trudnoća uskoro ponovo desiti.

- Lekari su nas ohrabrili kada su nam rekli da ćemo moći ponovo da radimo na detetu jer je ona mlada, a ja sam u punoj snazi.

On se potom osvrnuo i na izjavu da će se odreći svoje ćerkice Vere zbog toga što je sud odredio da će je viđati samo na sat vremena.

- Ne želim da prihvatim da mi neko određuje da vidim ćerkicu na kašičicu, zbog toga sam rekao da ću je se odreći. Meni je to užasno. Moja bivša supruga zajedno sa svojom majkom želi da mi uništi život - tvrdi Kristijan.

- Lažno su me prijavile da sam je tukao, sudu je priložila dokaze, modrice na rukama i leđima, ali svi koji me poznaju znaju da nisam nasilan. Ivana ne može da prihvati činjenicu da ja sada volim drugu ženu, pa mi se sveti preko deteta - dodao je Kristijan i otkrio da njegova bivša žena krije ćerku Veru od njega.

Foto: HIT dodatak/informer

Kristijan i Ivana

- Poslednji put sam je video pre dva i po meseca, i to u parku dok se igrala. Dogovor je bio da dođem po nju oko šest sati, međutim kada sam stigao ispred zgrade, Ivana mi je rekla da Vera spava, a znam da me je slagala. Mogu samo da joj poručim da ću se boriti za svoje dete - odlučan je Golubović. 

Kristijan Golubović požalio se da ga bivša supruga Ivana maltretira i po svaku cenu se trudi da mu zagorča život. Otkriva i to da zbog nje može ponovo da robija.

- Odjavila me je s adrese stanovanja i ja trenutno nemam boravišnu prijavu, sudski pozivi mi ne stižu i zbog toga mogu da me uhapse - rekao je Kristijan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija