• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/M.K

01.02.2022

21:27

DALILINA MAJKA PISALA ŽELJKU MITROVIĆU Emina se okomila na Filipa, rešila da otkrije sve o njemu!

informer

Rijaliti

DALILINA MAJKA PISALA ŽELJKU MITROVIĆU Emina se okomila na Filipa, rešila da otkrije sve o njemu!

Podeli vest

Majka popularne zadrugarke pisala je "velikom šefu".

Dalila Dragojević i Filip Car sinoć su imali veliku svađu koja je završila vređanjem, ponižavanjem i pljuvanjem. 

Foto: Printscreen tiktok

Emina Mujić pobesnela je na to Filipovo ponašanje i odmah je napisala poruke "velikom šefu".

- Sve sam ispratila šta se dogodilo. Filip Car je najveći miš, a znate li zašto? Zato što se uplašio porodice Dragojević iz Veternika, pa tako štiteći Dalilu, brani Dejana i provalči kako se Dalila ponašala prema Dejanu. Tačno znam šta taj miš iz Crikvenice radi i on je glup za mene. Sve to što je uradio Dalili je glupo. Ja znam šta ću raditi dalje zbog toga što se sinoć dogodilo, a on će i dalje bežati i kriti se kao što se i krio zbog silovanja devojke u Crikvenici, pa mu plaćaju advokate da bi mu ukinuli to delo – besno poručuje Emina  i dodaje:

- Kada se završi rijaliti, moraće da vidi kako je to kad se pljuje, psuje i uteruje strah. Je**** mu ja mamicu, klošaru jednom. Ne može nikom ništa u “Zadruzi”, pa udara na moju Dalilu. Svi su ga otkačili. Ne može da podnese poraz od Maje Marinković koja ga je ostavila i sada uživa sa Čorbom. Pisala sam i poslala sve ove snimke Željku Mitroviću, pa ćemo videti šta će biti sa ovim retardom. Kolika god kazna da bude, ništa neće biti kazna kao koju će dobiti napolju - zaključuje Emina Mujić 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomas gustafsson

pre 2 godine

ХАЛИЛИНА мајка писала Ж. М.??? КАКО КАДА ЈЕ НЕПИСМЕНА?!?

Grom

pre 2 godine

Aaa brate pa ova Dalila ko zadruzna KOBILA,kogod naidje uzjase je.Xa,Xa

Ludilo mozga

pre 2 godine

Car je favorit i njega vodimo do pobede. On je mladić TOP. Dalila je ludalča koja je Dejana tukla, psihički zostavljala u Zadruzi i javno prednacionaoj TV varala. čak i nakon toga je dolazila da ga maltretira.Krala je jegov novac iz garderobera da bi se aloholisala i kockana na žurkama.Ona je dno. Što bi Mitrović diskvlifikvao ili kažnjavoa Cara kad je on ta koja pravi haos. Nju treba da kazni. Car je počeo zrelo i normalno darazmišlja.Naravno da brani Dejana i kuji ne dozvoljaa da ga vredja i zlostavlja,jer vidi da je bolesna. Dejan ima prelepu devojku u Zadruzi koja ga voli tak da neželi sa alilom ništa, čak ni d je sretne u Zadruzi. Varala ga je i napolju sa Mirsadom iz Tuzle . Čovek se sam jaio i sve oglasio u medijima. Dejan ima svoju porodicu u Veternku i njega viš Bosna niti kuća nezanimaju. Rekao jejavno ništa mu ne treba samo da je ne gleda više. Odratna mu je.....Ne voli uje i priči kraj.Sem toga, zaboravljate dasu oni razvedeni.Vi svoju ćerku lečite jer je ona bolesna prishički, to svi pričaju u Zaruzi, čak su je upućivali na psiho terapiju u Lazu......

Rea

pre 2 godine

Ne zna se ko je veci retard,ti ili tvoja cerka. A i Car moze u vas koš,nije daleko od toga.U zivotu nisam videla prostiju,amoralniju,zlu,pokvareniju.....osobu od Dalile. Zlo isijava iz ociju majke i cerke. Cula sam da majka nije nista bolja po pitanju preljube,tako da je imala na koga da se ugleda. Ološ.

Lara

pre 2 godine

IDI ZENO CUVAJ DALILINU CERKU , STA SE TI BAKCES SA OLOSEM !!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija