• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

08.02.2022

07:45

DEJAN DRAGOJEVIĆ OGOLIO DUŠU! Učesnik Zadruge otkrio šta ostavlja Dalili nakon razvoda, a šta nosi sa sobom u Veternik!

printscreen instagram

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ OGOLIO DUŠU! Učesnik Zadruge otkrio šta ostavlja Dalili nakon razvoda, a šta nosi sa sobom u Veternik!

Podeli vest

Dejan Dragojević odlučio je da supruzi Dalili ostavi sve što su zajedno stekli u braku i da se vrati kod porodice u Veternik!

Učesnik "Zadruge" je rešio da se odrekne kuće u Gornjem Šepku, automobila, psa i zajedničkog kanala na Jutjubu jer, kako kaže, posle rijalitija ne želi više nikad da vidi ženu koja ga javno varala s Filipom Carom.

Nikad više u Šepak

- Neka Dalila uzme sve - kuću, automobil, psa, naš zajednički Jutjub kanal... Ma ništa mi ne treba! Sve što imam ostalo mi je u Gornjem Šepku, ali nema veze... Tamo više nikad neću da odem! Plašim se da bih se slomio na pragu. Maštam da odem u svoju sobu kod mame u Veternik. Odatle niko ne može da me izbaci, tu sam svoj na svome. Planiram da kupim ergelu i otvorim kafić, a kada skupim novac, pokrenuću jednu aplikaciju - započinje priču Dragojević i kroz suze dodaje da se kaje što se zbog Dalile odrekao majke Biljane, brata Davida i sestre Suzane:

Foto: Printscreen You Tube

- Svaki slobodan trenutak ću provoditi s porodicom. Odrekao sam ih se zbog žene koja me je izdala. Ne mogu sebi da oprostim što nisam poslušao mamu kada mi je govorila da ona nije za mene. Jednog dana kada moje Bilje ne bude bilo, neću moći da prežalim što pet godina nisam bio tu za nju, a ona je uz mene ceo život. Najgore od svega je što sada shvatam da nisam ni bio srećan s Dalilom, jer sam sve vreme patio zbog porodice... 

Foto: Printscreen You Tube

Dejanova majka Biljana i brat David oduševljeni su novom snajkom Aleks Nikolić. 

- Dejan je sada totalno hladan prema Dalili, a za to je zaslužna Aleksandra, ona je divna! Dugo mu je trebalo da preseče i više nema povratka - kaže Biljana, a David dodaje:
- Dalila mu je isprala mozak, ali gotovo je s tim, sada slavimo što imamo novu snajku. Prijatelji, porodica i ljudi na ulici nam prilaze i čestitaju jer se Dejan rešio Dalile!

Ispao sam budala

Dragojević tvrdi da je napokon prestao da voli ženu koja ga je javno izdala:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Dalila za mene više ne postoji! Može da se seče, da pravi scene, ja joj neću priteći u pomoć, kao što sam to učinio kada je raskinula sa Carom. Nisam mogao da je gledam uplakanu, pa sam joj se približio i dao joj drugu šansu. Opet sam ispao budala, jer nisam video da je samo manipulisala mnome. Teško mi je bilo da sebi priznam da voli čoveka koji ju je pljunuo u facu, a da sam ja za nju samo krpa. Želim joj sreću s Filipom, neka ode s njim u Crikvenicu, tamo će joj biti super.
Mada su godinama pokušavali da postanu roditelji, Dejan je sada srećan što s Dalilom nije dobio dete.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Hvala Bogu da mi nije rodila dete, jer bih do kraja života morao da budem u kontaktu s njom, a to ne želim - završava priču Dejan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija