• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs/D. I.

09.02.2022

14:29

VUKLA JE DETE PO ŠKOLSKOM DVORIŠTU, A UZELA JE 500.000 EVRA! Kristijan se oglasio nakon Kristininog gubitka deteta, a onda otkrio kakve probleme ima sa Ivanom!

Insajder

Rijaliti

VUKLA JE DETE PO ŠKOLSKOM DVORIŠTU, A UZELA JE 500.000 EVRA! Kristijan se oglasio nakon Kristininog gubitka deteta, a onda otkrio kakve probleme ima sa Ivanom!

Podeli vest

Rijaliti par pre nekoliko dana doživeo je veliku tragediju kada su izgubili bebu

Kristina Spalević i Kristijan Golubović pre nekoliko dana izgubili su bebu, a pevačica i rijaliti učesnica se tek sada oglasila i otkrila kako se oseća i kako prevazilazi gubitak:

- Hvala Bogu, bolje sam. Hoću da se maksimalno isforsiram da ne bih pala psihički. Posvetila sam se Instagram profilu i reklamama, gledam da se što više krećem. Nikada nisam bila tip koji se preterano sređuje i šminka, sada sam i to redovno počela da radim. Trudim se da izledam dobro da bih se osećala što bolje. Kristijan je predivan prema meni, sve mi toleriše i gleda da mi udovolji. Njegova podrška mi najviše znači i to mi daje snagu da idem napred. On mi ne dozvoljava da potonem - kazala je Kristina i opisala sve detalje gubitka bebe i šta je tome prethodilo:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Razmišlja pozitivno... Kristina

- Od početka trudnoće imala sam neki loš osećaj. Beta je rasla normalno, ali sam imala manja krvarenja. Dobila sam i temperaturu, posmislila sam da je korona. Noću smo išli u dežurne klinike. Terala sam Kristijana da me vozi, samo da proverim nalaze. Ženska intuicija i loš osećaj mi nisu dali mira. Kasnije su mi rekli da je vanmaterična - otkrila je Kristina, dok je Kristijan otkrio da neće prestati da pokušavaju da dobiju dete:

Pisali su mi da će me stići Ivanine suze

Da li je istina da veruješ da si izgubila bebu jer su te stigle Ivanine suze?

- Ne, ta priča je glupost. Od kada smo objavili da sam trudna meni je stigla gomila kletvi od nekih hejtera, a mnogi od njih su me kleli na taj način: "E, videćeš ti, sada kad te stignu Ivanine suze....". Jedno veče sam upalila lavj na svom Instagramu, nisam mogla ni da zamislim da ima toliko nesrećih žena koje su imale sličnu situaciju kao ja sa trudnoćom. Pričala sam na tu temu. Ako je Bog odlučio da ja treba da izgubim moje dete zato što sam sa Kristijanom i zato što sam toliko grešna, ja to prihvatam. Platila sam i preplatila ovim što mi je oduzeto sve svoje grehe. Iskreno, ja ne mislim da sam toliko grešna jer znam malo dublje tu priču i znam kakav je njihov odnos bio i pre mene.

- Ne! To nije opcija. Razmišljamo o bebi, želimo dete. Već sam planirao kako će da se rodi u inostranstvu kao i Vera i Lazar, jer bi voleo da sutra imaju mogućnost da biraju gde će da žive. Kristina je žena koja meni prija, volim je. Želeo bih da devojci kojoj sam dao srce napravim i dete - izjavio je Golubović koji je progovorio o sinu Lazaru s kojim ima lep odnos:

Foto: Youtube printscreeen

Ne odustaju od deteta... Kristina i Kristijan

- Bio je presrećan. Njemu smo prvom javili. Lazaru mnogo nedostaje sestra. U septembru je otišao da je vidi. Ivanina majka, kada ga je videla, počela je da je cima i da je vuče po školskom dvorištu kako ona ne bi prišla svom bratu, mom sinu Lazaru - tvrdi on i dodaje da mu je veoma teško jer je sa bivšom suprugom Ivanom završio na sudu:

- Ne služi mi na čast način na koji sam ostavio Ivanu. Svestan sam da sam je mnogo povredio, ja sam tu zabrljao i izgubio je zauvek. Sa devojkom ili ženom sa kojom si mislim da treba časno da raskineš, da je ostaviš, kažeš joj pošteno da se pojavio neko novi i da se razilazite, a ne kao ja. Prevario sam ženu sa kojom imam dete u rijalitiju i ona je to saznala iz novina i preko televizije. Zbog načina se kajem i mislim da ću se uvek stideti što sam ispao ljiga prema njoj - iskren je Golubović koji je potom progovorio o najbolnijoj temi:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Sa bivšom na sudu... Kristijan

- Ćerka mi je bolna tema. Sutra joj je rođendan. Kristina mi je mnogo pomogla kako bi pokušao da je vidim. Meni su policajci rekli da ne smem da šaljem Ivani ništa zbog zabrane prilaska. Ne smem čak ni lajk da joj pošaljem, jer može da se protumači kao uznemiravanje i ja odmah idem 60 dana u pritvor. Dobio sam takvu meru da ne smem da je zovem da je pitam ni za dete koje sam poslednji put video pre šest meseci - s tugom u glasu rekao je rijaliti učesnik, a onda je otkrio koliko je novca ukupno dao Ivani:

- Oko pola miliona. Iz dva rijalitija od honorara mi je ostalo oko 400.000 evra, u stanu joj je ostalo 150 ili 160.000 evra. Znao sam da će taj novac otići na moju ćerku. Meni je sud u odustvu presudio da dajem svakog meseca 18.000 dinara alimentaciju, a ostavio sam im pola miliona- naveo je Kristijan koji dobija mnogo uvreda preko društvenih mreža:

- Počinje mnogo da mi smeta. Kompleksaši me prozivaju na Instagramu šta jedem i šta vozim. Nedavno smo kupili auto kako bi mogli da se preselimo, a oni mene przivaju da vozim stari auto od 5.000 evra. Navikli su da sam ja u Poršeu, ali ne mogu u Poršeu da vozim trosed. Okačimo sliku kako jedemo kaprićozu, oni prozivaju gde su rakovi i školjke. Evo ih, u tanjiru su, ali ako ja nemam problem sa tim, ne vidim šta neke tamo hejtere briga šta ja jedem. Sve češće razmišljamo da ugasimo društvene mreže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!
Partizan

Nije za one sa slabim srcem! Crno-beli ne mogu bez drame!

Fudbaleri Partizana poraženi su u meču 30. kola Superlige na Banovom brdu od Čukaričkog (3:2), čime su praktično ispali iz šampionske trke u domaćem šampionatu. Prethodnog leta, crno-beli su u prvom kolu gostovali u Bačkoj Topoli i u sudijskoj nadoknadi ostali su bez trijumfa nad TSC-om (3:3). Kako su započeli, puleni Igora Duljaja na isti način su i okončali regularni deo šampionata - "ludom" utakmicom punom preokreta, na kraju čega su ostali uskraćeni za bodove.

16.04.2024

17:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija