• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

11.02.2022

08:47

TI TREBA DA SLAVIŠ ŠTO SI SE OSLOBODIO NJE! VELIKA SVAĐA bivših supružnika, Dalila i Dejan ZARATILI - Reakcija Filipa Cara je sve ŠOKIRALA! (VIDEO)

printscreen youtube/pink.rs

Rijaliti

TI TREBA DA SLAVIŠ ŠTO SI SE OSLOBODIO NJE! VELIKA SVAĐA bivših supružnika, Dalila i Dejan ZARATILI - Reakcija Filipa Cara je sve ŠOKIRALA! (VIDEO)

Podeli vest

Gledanje snimaka izazvalo je svađe u beloj kući.

Zadrugari su ovog četvrtka kao i svakog predhodnog gledali snimke dešavanja u zadruzi.  Na ovom snimku je Dejan Dragojević ogovarao svoju bivšu suprugu Dalilu Dragojević zbog svađa sa Filipom Carem. Međutim, ne bi to bilo tako strašno da mu Dino Dizdarović nije rekao da treba da slavi dva rođendana jer se spasio nje, nakon čega je počeo haos! Filip Car ostao je bez teksta jer je video Dejana kako komentariše njihov odnos!

Foto: printscreen youtube/pink.rs

- Ne bih ja tu ništa scepijalno komentarisala, čula sam da je rekao isfoliranost - rekla je Dalila.

- Aleks je rekla da ne može više da vas sluša - rekao je Milan.

- Ne vidim da smo ikada prokomentrisali ništa u vezi njih, ali dobro- rekla je Dalila.

- Ajde da je to rekao meni, nego priča Dejanu - rekla je Dalila za Dina.

- Ti si meni rekao da nisi za taj odnos, ja to poštujem. Nisam ni ja za to, čim sam ja izašla iz tog odonosa. Ali nisi trebao da kažeš Dejanu da treba da slavi dva rođendana od kad nije sa mnom. imaš ljigavost u sebi, ja to vidim. Pokušavam da te odbranim. Mislim da nije prvi put da me ovako komentarišeš. - dodala je Dalila.

- Ja sam neutralan - dodaje Dino.                    

- Ja ne mogu da razgovaram sa glupim ljudimadok Dalila tvrdi suprotno!

- Mene izluđuje kada neko radi ovo što radi Dino. Mene razludi to! To je rekao njen prijatelj. Što se Dejan tiče, nisam očekivao da će mene imitirati. Zbog te stvari da bi joj ja ispirao mozak. Vidim sa njegove strane ono što nikada nisam video. Vrlo dve specifične i neobične osobe su on i Dalila. Oni se i vole i mrze i dobacuju! - rekao je Car.

- Je l' sada shvataš što gledaoci brane nju? Zato što vide sve! - dodao je Milan.

- Ja joj kažem da treba da bude neutralna. Samo da ćuti, ja ću je braniti! Samo ne želim da bilo šta priča za Dejana. Ne želim da se neke stvari stavljaju njoj na teret. Aleks me je iznenadila jako! Nisam mogao ništa zbog nje u prošloj sezoni - rekao je Car.

- Nema potrebe da komentarišeš bilo šta za mene. Cela kuća nije mogla da vas sluša, ne ja! - dodaje Aleks.

- To je pokrenuo Lepi Mića, ne ja! Čovek je video i pitao to, ja sam priznao to i to je to. Ja sam sve krio napolju. Niko bolje ne poznaje Aleksandru od mene! Ništa ne govorim, ne sudim ništa. Ništa me ne zanima. Nije mi normalno da on dobacuje, ni da Dalilu komentariše - rekao je Car.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija