• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. S.

14.02.2022

10:29

ALEKS SE SVETI DALILI! Nikolićeva priznala šta je uradila: Dok je ona s Carem, ja sam mirna!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ALEKS SE SVETI DALILI! Nikolićeva priznala šta je uradila: Dok je ona s Carem, ja sam mirna!

Podeli vest

Sve može da prihvati, ali odnos sa ovom zadrugarkom ne može...

Sinoć je u Šiša bar kod Darka Tanasijevića gost bila je Aleksandra Nikolić, koja je progovorila o gorućim pitanjima u Zadruzi, od kojih je jedno upravo njena veza sa Dejanom, kao i odnos Dalile i Cara koji već mesecima zanima ceo region.

Foto: Printscreen/You Tube

- Dobro veče, kako si? - nasmejao se Darko.

- Evo dobro sam, kako si ti? - odgovorila je Aleks.

- Vidim da imaš neke problemčiće, kakve to zamerke ima Dejan na tvoj račun? - pitao je Darko.

- Stvarno smatram da umem lepo da se obučem, da nisam vulgarna, ali eto sinoć sam obukla taj neki top... Rekao je da je to provokacija i da to samo on to treba da vidi, a ne svi. Naveo je da sada kada smo u vezi, treba malo normalnije da se obučem... Poštujem to, rekla sam da ću se normalno oblačiti... Pogađaju me neki komentari, kao kada je bio klip sa Sandrom Rešić, kao da su svi samo čekali. Ja bih ponešto rekla, ali on smatra da treba da ćutim i da ne treba da se svađam, da ne bi on morao da skače. Mislim da mnoge stvari koje on govori su na mestu, tako da mislim da je u pravu. Jednom prilikom je rekao da ja mogu da mu donesem samo nevolju i da samo ako sam dobra on ne može da upadne u problem... - govorila je Nikolićeva.

- Kada si komentarisala pesmu Maje Marinković ispred Dalile, delovalo je kao provokacija? Da li si to uradila svesno? - pitao je Tanasijević.

Foto: Printscreen/You Tube

- Naravno da jesam, samo zato što su ona i Car imali potrebu da kažu na klip Dejana i Rešićeve, da je to jedina prava ljubav. Ne znam odakle im ta potreba... Mislim da su želeli oboje da ga spuste, ali mene više. Ja osećam lošu energiju sa Daliline strane. Jasno je da ona mene nikada neće gotiviti. Iskreno, mislim da su svi konci u Filipovim rukama. Jedini strah koji imam, jeste da Filip pusti Dalilu a da ona ponovo krene na Dejana a da on padne na to. Dok su oni zajedno ja sam mirna. Danas sam baš loše volje, a ona je više puta prolazila i pevala neke pesme, stvarno osetim to. Često prolazi, a neće da se pomeri, uvek sam ja ta koja mora da se skloni - odgovorila je Aleksandra.

Foto: Printscreen/You Tube

- Kada sam gledala klip, rekla sam da ja gledam tako nekoga koga volim ili u koga sam zaljubljena. Na tom klipu sam videla i da je on nju gledao ne samo ona njega, ali eto, nemam prava da komentarišem. Ne bih mu ja ništa ni zamerila, svesna sam da su oni bili tu kada mu je bilo najteže, ali da me kopka, kopka me. To je neki crv sumnje, steglo me je kada sam gledala. Osećala sam se jadno i bespomoćno. Sandru znam od prošle godine i znam da sada ništa ne bi uradila. Meni je bilo čudno kada je rekla da neće komentarisati naš odnos, to mi bas nije jasno. Takođe, nije mi jasno zašto je sada u Rehabu, ne znam. Po mom mišljenju, nikada ona to neće ni reći, čak i da jeste tako. Setimo se, takav je odnos imala i sa Anđelom prošle godine - govorila je Aleks.

Foto: Printscreen/You Tube

- Primetio sam da dosta toga prećutiš, da ne bi nervirala Dejana? - pitao je Darko.

- Ja sam se zaljubila u njega i ne bih podnela da ga sada izgubim. Ne bih volela da se naljuti na mene i neću javno da ga kritikujem, jer će mnogi jedva dočekati. Mene je mnogo više nerviralo to sve sa Sandrom nego sa Dalilom, jer znam da se on ohladio prema njoj a i nju zanima samo Car. A ovo sa Rešićkom, ne znam... - navela je Nikolićeva.

Foto: Printscreen/You Tube

- On želi da se posveti sebi, da trenira, da otvori neki biznis... Rekao mi je da će iznajmiti stan u Beogradu, da ćemo putovati. Pričali smo o tome kakav bi bio jedan naš dan... Brine se, jer zna kakva sam ja, zna da sam vrag i da volim da lutam i izlazim... Svakako, imam ja njega u planu van rijalitija - nastavila je.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija