• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

15.02.2022

07:00

DRAGOJEVIĆ NOVOJ DEVOJCI UVEO STROGA PRAVILA OBLAČENJA! Dejan: Zabranio sam Aleks da pokazuje dojke i zadnjicu!

Printscreen You Tube

Rijaliti

DRAGOJEVIĆ NOVOJ DEVOJCI UVEO STROGA PRAVILA OBLAČENJA! Dejan: Zabranio sam Aleks da pokazuje dojke i zadnjicu!

Podeli vest

Dejan Dragojević zabranio je Aleks Nikolić da šeta polugola po kući! On je zamerio novoj devojci što stalno nosi usku i kratku garderobu, pa joj često ispadaju grudi i gu*a.

- Imao sam ozbiljan razgovor s Aleks! Rekao sam joj da će morati da promeni oblačenje. Ne sviđa mi se što nosi dubok dekolte iz kog joj ispadaju grudi. Kad god se pomeri, dojke su joj "na izvolte". Isto je i sa gu*om! Obuče kratku majicu, sagne se i zadnjica joj ispadne. To je nepristojno i vulgarno. Ako želi da bude sa mnom u vezi, moraće to da promeni - rekao je Dragojević u "Zadruzi".

Nikolićeva je pristala na njegove uslove. Ona je poručila da će zbog ljubavi ubuduće biti zakopčana do grla.


- Ne mislim da se vulgarno oblačim, ali ću ga poslušati. Promeniću sve što mu smeta! Ako treba, hodaću po kući zakopčana do grla - rekla je starleta i potom priznala da je do ušiju zaljubljena u Dejana, ali da se plaši da je on ne ostavi zbog Dalile.

- Mnogo sam zaljubljena u njega, ali ne mogu potpuno da se opustim. Brinem se da me ne ostavi i vrati se Dalili. Već joj je jednom oprostio prevaru sa Filipom Carom, niko mi ne garantuje da to neće da se ponovi. U životu sam nekoliko puta bila povređena, nadam se da ovog puta neću.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija