• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.02.2022

17:57

RASKRINKANI SANDRA REŠIĆ I DEJAN DRAGOJEVIĆ!

Printscreen You Tube

Rijaliti

RASKRINKANI SANDRA REŠIĆ I DEJAN DRAGOJEVIĆ!

Podeli vest

Dejan Dragojević ušao je u vezu sa zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, a iako su svi mislili da će njegovo srce osvojiti Sandra Rešić koja je uvek bila uz njega, to se za sada nije desilo.

Ipak, ako se može zaključiti na osnovu Dejanovih reči, odnos Aleksandre i njega je samo "rijaliti priča" više o tome pročitajte OVDE

Mnoge situacije iz Bele kuće svedoče da Dejan i Sandra gaje emocije jedno prema drugom, a zadrugarka je jednom prilikom otkrila planove koje ima sa Dragojevićem nakon rijalitija više o tome možete pročitati OVDE

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak na kojem je zadrugar Mesnur Ajdarpašić, u jednoj od emisija Ivane Šopić, raskrinkao Dragojevića i Sandru, a onda otkrio detalje njihovog odnosa koje kamera nije mogla da zabeleži.

- Sedeo sam Ivana na tvom mestu dok sam u jednom trenutku gledao njih dvoje. Toliko strasti, požude, čežnje, toliko sam emocije video u tom pogledu, oči pune suze, pravi onaj osećaj da su jedno za drugo. Ovde ili napolju, biće nešto - raskrinako ih je Mensur jednom prilikom, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod ovog teksta:

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija