• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

18.02.2022

13:22

ALEKS JE U DUGOVIMA, ZBOG TOGA JE S DEJANOM! Drugarica popularne zadrugarke konačno sve priznala!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ALEKS JE U DUGOVIMA, ZBOG TOGA JE S DEJANOM! Drugarica popularne zadrugarke konačno sve priznala!

Podeli vest

Drugarica poznate zadrugarke otkrila šta se krije iza njene veze sa Dejanom Dragojevićem

Drugarica Aleksandre Nikolić otkrila je da zadrugarka preferira opasne momke s mnogo novca i da Dejan Dragojević nije njen tip.

Foto: Printscreen You Tube

Drugarica je raskrinkala... Aleks i Dejan

Marijana Lj., otkriva za “Super TV“ da je Aleksandra Nikolić uplovila u vezu sa Dejanom Dragojevićem kako bi zaradila novac i otplatila dugove koje ima van rijalitija.

- Aleksandra je ušla u “Zadrugu“ jer se napolju zadužila. Živela je luksuznim životom, trošila novac na estetske intervencije, skupe resotrane, garderobu. Kada je videla da joj je novca ponestalo i da se zadužuje, odlučila je da uđe u rijaliti kako bi zaradila - priča Aleksandrina drugarica i dodaje:

- Prvo je htela da uđe u rijaliti sa pričom da joj se dopada Marko Janjušević Janjuš, međutim to joj nije pošlo za rukom. Janjuš nije hteo da su upliće u bilo kakav odnos. Tada je shvatila da, ako ne bude sa nekim u okviru rijalitija, da će vrlo brzo ispasti i samim tim neće moći da zaradi veliki novac. Dejan je bio idealna prilika, jer je jedan od glavnnih rijaliti igrača ove sezone. On je dosta naivan, a Aleksandra proračunata, tako da je to bila idelana kombinacija - govori Marijana i napominje da Dejan nije Aleksandrin tip ni po čemu.

Foto: Printscreen You Tube

Sinoć raskinuli, jutros se pomirili.. Aleksandra i Dejan

- Dragojević uopšte nije njen tip. Ona je navikla na žestoke momke, opasne i sa tetovažama. Dejan se ni po čemu ne uklapa u taj opis. Aleksandra nije navikla na dobrice kakav je Dejan, tako da će ta ljubavna priča potrajati samo dok Aleksandra ne bude zaradila dovoljno novca u rijalitiju. Tek onda kada sebe finansijski obezbedi, moći će da šutne Dejana. Pitanje je koliko će on njoj moći da ispunjava hirove kada napuste rijaliti, ipak ona očekuje da joj daje ogromne novce za garderobu i luksuzan život, što verujem da Dejan i nije u stanju da to sve obezbedi - zaključuje Aleksandrina drugarica.

Foto: Youtube printscreeen

Aleksandrinoj majci Slovenki pozlilo

Aleksandrina majka završila u Hitnoj

Aleksandrina drugarica tvrdi kako je majci Nikolićeve, Slovenki, nekoliko puta pozlilo.

- Od kada je Aleksandra ušla u rijaliti, njenoj majci Slovenki je nekoliko puta pozlilo. Nije mogla da dođe sebi od stresa, te je odmah završila u bolnici - poručuje drugarica.

A Aleksandrina majka Slovenka je potvrdila:

- Tačno je da sam završila u Hitnoj pomoći. Lekari su me pregledali i ne osećam se dobro. Od stresa sam se razbolela. Ne mogu da podnesem ovo što Aleksandra radi u rijalitiju. Lekari su mi rekli da sam zamalo doživela moždani udar koliko sam se iznervirala. Završila sam na brojnim infuzijama, moram biti jaka kako bih sve preživela. Rijaliti mi samo zadaje muke - poručuje Slovenka.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija