• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.02.2022

16:39

MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO KIJINU TAJNU IZ ZADRUGE 1! Rijaliti učesnik opleo po zadrugarima pa se prisetio Kockarove i Slobe Radanovića! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO KIJINU TAJNU IZ ZADRUGE 1! Rijaliti učesnik opleo po zadrugarima pa se prisetio Kockarove i Slobe Radanovića! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnik prisetio se prve sezone Zadruge

Miki Đuričić danas je razgovarao sa Markom Đedovićem i upredio učesnice ove sezone "Zadruge" i prve kada su glavne zvezde bili Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović.

Foto: Youtube printscreeen

Prisetio se Kije... Miki

Miki je Đedoviću ovom prilikom otkrio da su tada devojke bile mnogo pametnija, kao i da je mnogo poštovao Kiju, do jednog momenta:

- Znaš kako, ja se stalno vraćam za tu "Zadrugu 1", bilo je tu mladih ljudi, ali si ti mogao kvalitetno pričati s njima. Od devojaka bilo je normalnih, ta Zorana, Andrijana, sa Sarom Reljić si ti mogao pričati svašta. Ona peva i gospel, i ovo i ono. S Kijom si isto mogao razgovarati na 100 tema, imali smo trenutke kada smo pričali normalno. Ja sam nju podržavao kada je ona došla i ja sam Slobi tada rekao: "Tvoja žena ima pravo da vam radi šta hoće". Znaš kad sam se ja okrenuo protiv nje, kade se s*ksala... Kad je bila ista kao on, i gora. Onda mene to nerviralo, isti su. A sad me briga da teram pravdu, i što vidim to i ne vidim. Gledam da ublažim - kazao je Miki.

Foto: instagram/kijakockar

Miki je ocrnio... Kija Kockar

Mnogi su kasnije u komentarima otkrili da je Miki mislio na čuveni Kijin odnos sa Filipom Đukićem u kupatilu hotelske sobe prilikom čega su polomili ve-ce šolju. Iako je Kija uvek poricala da je ičega bilo između Filipa i nje, Miki je sada otkrio da je neki s*ks Kije i nekog bio.

S druge strane, neki su konstatovali da je Miki bio zaljubljen u Kiju, pa se okrenuo protiv nje kada mu nije odgovorila na emocije.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija