• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.02.2022

20:59

GRUDI SAM OPERISALA S 20 GODINA, TREND MAČIJIH OČIJU SAM UVELA U SRBIJI! Ana Korać otkrila šta nije MENJALA!

HIT dodatak/informer

Rijaliti

GRUDI SAM OPERISALA S 20 GODINA, TREND MAČIJIH OČIJU SAM UVELA U SRBIJI! Ana Korać otkrila šta nije MENJALA!

Podeli vest

Popularna starleta progovorila je o svim svojim estetskim korekcijama

Godinama se spekuliše o estetskim korekcijama starlete Ane Korać, a ona je sada progovorila o svemu što je operisala. 

Foto: HIT dodatak/informer

Uvela novi trend u Srbiji... Ana Korać

O Aninom izgledu se mnogo polemisalo jer je poznato da je promenila lični opis, a ona je otkrila kada je imala prvu operaciju:

- Moja operacija je bila sa 20,21 godinom. Tri puta sam radila grudi, ja sam to sakrila od mame, ona je žena domaćica. Ona je prava porodična žena i njoj je to nenormalno i neprihvatljivo. Tati sam rekla za operaciju, kad je moja mama došla i videla šta sam uradila ona to uopšte nije mogla da prihvati - rekla je Ana u emisiji "Sceniranje".

Foto: HIT dodatak/informer

Prvi put operisala grudi sa 20 godina...

Nakon prve operacije, usledile su i druge korekcije.

- Posle grudi sam operisala nos, usne sam stalno radila. Ja sam stavila u usta neki polutrajan materijal. Mačije oči sam radila, ja sam dovela taj trend u Srbiju. Taj doktor koji mi je radio mačije oči zahvaljivao mi se na svemu, jer sam mu pomogla, otkrila sam ga. Ne znam koliko sam novca dala na operacije. Pisalo se i da sam vadila rebra, to je apsolutna laž - ispričala je Koraćeva.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija