• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.02.2022

11:07

NISMO BILI ZAJEDNO GODINU I PO DANA! Bivši dečko Milice Veselinović raskrinkao zadrugarku: Svako veče me je zivkala, uvek je računala da će mi se vratiti!

printscreen youtube/tv pink

Rijaliti

NISMO BILI ZAJEDNO GODINU I PO DANA! Bivši dečko Milice Veselinović raskrinkao zadrugarku: Svako veče me je zivkala, uvek je računala da će mi se vratiti!

Podeli vest

Nije sve onako kako je predstavila!

Milica Veselinović je privukla veliku pažnju učešćem u "Zadruzi 5", a sada je nen bivši dečko Aleksandar Golubović gostovao u novoj epizodi emisije "Pitam za druga" i bez dlake na jeziku je komentarisao njihov odnos.

Foto: Printscreen/You Tube

- Mi nikada nismo bili zajedno godinu i po dana, kako je ona pričala. Nemam pojma zašto je tako pričala, vidite da se pravi fina unutra. Prvi put smo bili zajedno nekih desetak dana, ja sam je prevario, posle par meseci mi se javila, pomirili smo se. Šetala je s nekim dečkom kojeg ja poznajem, prošli su u gradu pored mene, ja njega znam i pozdravili smo se. Nekih dva sata kasnije javlja mi se ona, hoće da se vidimo, rekla mi je da su joj se vratile emocije, ne može da me zaboravi, a nepunih deset dana smo bili zajedno - ističe Aleksandar i dodaje:

- Mi smo se tada opet videli, ostavila je tog dečka zbog mene i rekla mi je kako oseća nešto prema meni, a samo smo deset dana bili zajedno. Pomirli smo se, ali se nismo čuli par dana, kao i da nismo bili zajedno. Dugo je to trajalo između mene i nje, nekih dve godine - kaže Miličin bivši dečko.

Foto: Printscreen/You Tube

Trebalo je da krene u Paraćin u školu. Pitala me je da li bih mogao da joj pomognem da pronađe stan i ja sam joj našao. To je bilo u mojoj ulici, a onda me je stalno zvala. Iz šale je rekla: "Mi ćemo da živimo zajedno". Nisam računao da smo tada bili zajedno, jer sam u tom trenutku imao devojku. Ona se uselila i svako veče me je zivkala, svaki dan sam bio s njom, iako sam bio zauzet, i Milica je to znala, nikada nije pravila problem zbog toga. Paralelno sam se viđao sa njih dve, to je trajalo nekih dva meseca, posle sam prekinuo svaki odnos sa Milicom - navodi on, pa dodaje:

Kad god sam imao neku devojku, Milica je računala da smo mi zajedno. Stalno kad me vidi u gradu mi je slala poruke, njoj to nikada nije bio problem i uvek je računala da će mi se vratiti. Ona je imala 15 godina kada smo se upoznali, pisala mi je na Instagramu, pitala me je da izađemo... Uvek je ona pravila prvi korak, poslednji put smo bili zajedno pre više od godinu dana. Zvala je ona mene i u toku ove moje trenutne veze - priča Golub, a na pitanje da li se viđao sa Milicom i tokom te veze, samo se nasmejao.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shira elijah

pre 2 godine

Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Alaba bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam sumnjala u ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje za moj problem, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava svoju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Alabi na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Alabu danas na: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj:+1 (425) 477- 2744 Mogu izvesti bilo koju čaroliju za koju mislite da ja sam živo svjedočanstvo .................

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija