• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

28.02.2022

07:00

EVO ZA KOJI HONORAR MILICA DABOVIĆ ULAZI U RIJALITI! Zavrteće vam se u glavi od ove sume!

printscreen

Rijaliti

EVO ZA KOJI HONORAR MILICA DABOVIĆ ULAZI U RIJALITI! Zavrteće vam se u glavi od ove sume!

Podeli vest

Milica Dabović (40) pristala je da učestvuje u "Survajveru" za 30.000 evra!

Bivša košarkašica otputovala je u Dominikansku Republiku, gde za nekoliko dana počinje snimanje popularnog rijalitija.

Nagovorila ga žena

Dabovićeva nam je pred put rekla da očekuje ulazak u finale, kao i da joj je glavni motiv bio da zaradi novac za petogodišnjeg sina Stefana.


- U rijaliti ulazim kao pobednik! Želim da dođem do finala i pokažem ljudima ko sam. Ranije sam bila veliki protivnik rijalitija, ali sam sada zbog "Survajvera" promenila mišljenje - rekla je Milica, a na pitanje da li je istina da je za učešće dobila 30.000 evra diplomatski je odgovorila:

- Ne želim da otkrivam koliki mi je honorar, mogu samo da kažem da sam prezadovoljna.

S druge strane, Miličina majka Nevena uopšte nije oduševljena što će joj ćerka biti deo ovog rijalitija.

- Ljuta sam na nju što je pristala, ali to je njen izbor. Ona je takva, šta naumi, to i ostvari, niko ne može da utiče na njene odluke. Milica je trenutno na nekim pripremama za početak "Survajvera", a ja sam došla u Beograd po unuka Stefana - kaže za Informer majka poznate košarkašice.

Pored Milice, u "Survajveru" ćemo gledati i muzičara Igora Lazića Nigora. Člana nekada popularne grupe "Montenigers" žena Suzana je nagovorila da uđe u rijaliti.

Foto: Printscreen You Tube

Igor Lazić Nigor

- Zvali su me na razgovor i ja sam hteo da odbijem, ali mi je supruga rekla da bi bilo super da učestvujem u "Survajveru". Ona me je nagovorila na ovu avanturu - poručio je Nigor pred polazak u Dominikanu.

Profesor i striptizeta

U petoj sezoni "Survajvera" gledaćemo i Anu, mlađu sestru Miljane Kulić, kao i Minu, ćerku legendarnog glumca Marka Nikolića. Ugovore su potpisali i striptizeta Branka Blek Rouz, fitnes instruktorka Maša Kuprešanin, konobar iz Beograda Vladimir Govedarica, profesor fizičkog vaspitanja Branko Milošev i mnogi drugi.

"Survajver" vodi glumac Bojan Perić

Glumac Bojan Perić biće voditelj pete sezone "Survajvera".

- Veoma poštujem sve koji su se prijavili jer stvarno treba imati petlju za to. Takmičari će nedeljama spavati na podu, jesti ono što sami ulove i mučiti se sa visokim temperaturama - kaže Perić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija