• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D. I.

08.03.2022

07:59

SANDRA REŠIĆ SE ODREKLA HONORARA! Otkriven pravi razlog učešća pevačice u "Zadruzi 5"!

printscreen

Rijaliti

SANDRA REŠIĆ SE ODREKLA HONORARA! Otkriven pravi razlog učešća pevačice u "Zadruzi 5"!

Podeli vest

Pevačica je morala da uđe u rijaliti, a sada je otkriveno zbog čega joj je bio potreban novac

Sandra Rešić, pevačica kojoj je ovo drugi put da učestvuje u rijalitiju "Zadruga", a ovoga puta kako prenose mediji ona je imala dobar razlog da uđe u popularnbi šou proigram.

Foto: Printscreen You Tube

Sandra imala dobar razlog da uđe u "Zadrugu"

S obzirom na to da je Sandra poznata kao neko ko ume i da uteši i da posavetuje, ona je i u "Zadrugu 5" ušla kako bi nekome pomogla. 

Kako prenose mediji, ona je ovoga puta odlučila da deo honorara da svojoj sestri po ocu, Ameli, koja je pre četiri godine obolela od raka, i od tada se bori, a Sandra joj je velika podrška.

Foto: Printscreen You Tube

Želi da spasi sestru...

- Amela je pre četiri godine dobila rak grla, koji se nažalost proširio na štitnu žlezdu koju je morala da operiše. Ona živi u Americi, i dalje ide na hemoterapije i pije skupe lekove, koji joj bolest drže pod kontrolom. Sandra je sve vreme uz nju, iako živi daleko, jako su bliske, a ta bolest ih je dodatno zbližila. Sandra je razmišljala da li ovog puta da uđe u Zadrugu, pa je samo zbog Amele prelomila, jer je shvatila da zbog korone ne može da radi kao pre, samim tim ni da zaradi kao nekad, a pare joj trebaju da pomogne sestri. Ona veći deo honorara planira da pokloni sestri kako bi se adekvatno lečila. I sa majkom se dogovorila da većinu para pokloni Ameli i ona je podržala. Ima i decu, i za njih mora da ima, a ne znate koliko su te terapije skupe. Sandra i sada brine kakvo je stanje, a od nje su sakrili da se u novembru Ameli pogoršalo zdravlje. Ona je insistirala da niko ne kaže Sandri jer zna da bi je to razorilo- rekao je izvor blizak pevačici i dodaje:

- Sandra čvrsto veruje da Amela može da se izleči. Međutim, znaju svi koliko su terapije skupe, a bez njih ne može. Zato je sada i ušla u Zadrugu. O ovome ne priča jer joj sve to mnogo teško pada- objašnjava izvor.

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija