• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

10.03.2022

11:37

UČESNICA "ZADRUGE" OTKRIVA KAKO JE SKINULA SEDAM KILA  Se*s mi je pomogao da smršam

Promo/privatna arhiva

Rijaliti

UČESNICA "ZADRUGE" OTKRIVA KAKO JE SKINULA SEDAM KILA Se*s mi je pomogao da smršam

Podeli vest

Redovan se*s mi je pomogao da se istopim. Promenila sam i ishranu, odrekla sam se slatkiša i testa, jer neću da budem debela na televiziji, kaže Aleks Nikolić

Aleks Nikolić smršala je sedam kilograma u "Zadruzi 5"! Starleta se pre mesec dana smuvala sa Dejanom Dragojevićem i rešila da zbog njega dotera liniju do savršenstva.

Foto: Promo/privatna arhiva

Aleks Nikolić


Da bi u tome uspela, zabranila je dečku da joj kupuje slatkiše i sprema testeninu.
- Često imam problema sa kilažom, ugojim se, pa onda smršam. Kad sam u rijalitiju, obavezno nabacim nekoliko kilograma, jer jedem testo, pastu, picu... Zavisna sam od slatkiša! Kad sam se muvala s Dejanom, stalno me je nutkao da jedem. Otkad sam mu to zabranila, skinula sam čak sedam kilograma za mesec dana - kaže Nikolićeva za Hit, koja na pitanje da li joj redovan seks sa Dejanom pomaže da smrša, odgovara:
- Naravno! Tako se najbrže i najbolje gube kalorije. I ne samo seksom, već i ljubljenjem. Dejan ja zaslužan što mi se kilogrami tope!

TRIK SAVET:

Izbacite gazirane sokove i odmah ćete primetiti rezultate.

Aleks kaže da joj nije lako da se uzdrži od hrane koju voli, ali da je za sada uporna.
- Mučim se, ali moram! Ne želim da budem debela na televiziji. Jovana Tomić Matora je na dijeti, pa gledam šta ona sprema, a malo i gladujem. Izbacila sam čokoladice i testeninu, a smanjila sam i broj obroka. Uglavnom jedem pirinač, tunjevinu i musli s jogurtom. Potrudiću se da više šetam, moram da skinem još pet kilograma da bih bila zgodna - priča Nikolićeva. 
Učesnica "Zadruge" je već nekoliko puta bila na različitim dijetama, a čak je koristila i tablete za životinje!

Foto: Promo/privatna arhiva

Aleks Nikolić i Dejan Dragojević

OVO JEDE ALEKS NIKOLIĆ

DORUČAK: Žitarice s jogurtom.
RUČAK: Tunjevina sa salatom.
VEČERA: Pirinač s povrćem ili mesom.

- Svašta sam probala! Kad sam bila mlađa, jedno vreme gotovo ništa nisam jela, pa sam padala u nesvest. Jednom sam čak nabavila tablete za svinje! Jela sam male obroke, a i to što bih pojela, povratila bih! Uspela sam da skinem devet kilograma, ali sam i psihički i fizički bila veoma loše. Nikad to više ne bih sebi uradila - priča Aleks i dodaje da je konačno shvatila da je pravilna ishrana jedini način za gubljenje viška kilograma:
- Od sada mršavim samo tako što probušim kašiku! Trudiću se da biram zdrave namirnice, koliko je to moguće u rijalitiju. Kad izađem iz "Zadruge", uplatiću teretanu i početi da vežbam.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija