• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.03.2022

08:18

DEKI JE NAPAĆEN, DETE BI MU BILO BLAGOSLOV Majka jedva čeka da postane BAKA!

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEKI JE NAPAĆEN, DETE BI MU BILO BLAGOSLOV Majka jedva čeka da postane BAKA!

Podeli vest

Nada se srećnim vestima!

Da je život nepredvidiv, uverili su se i Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, kojima se proteklih meseci život promenio iz korena. Naime, nakon što se razveo od supruge koja ga je prevarila u rijalitiju, Dejan je mirnu luku pronašao pored Aleks, a sada je par naišao na novi izazov kada je starleta posumnjala da je ostala u drugom stanju.

Nakon što se Aleks požalila cimerima da joj kasni ciklus, njena majka Slovenka oglasila se za gorepomenuti list ne krijući sreću zbog ćerkine potencijalne trudnoće. Kako majka rijaliti učesnice ističe, prinova bi znatno promenila živote Aleks i Dejana, a roditeljstvo bi im pomoglo da zacele rane iz prošlosti.

Foto: Youtube printscreeen

- Jako sam srećna zbog mogućnosti da je Aleksandra ostala u drugom stanju. Bez obzira na okolnosti, moja najveća želja je da mi ona podari unuče i imaće moju punu podršku u tome - rekla je na samom početku razgovora ponosna buduća baka.

Iako su kratko u vezi, vidim da je Aleks Dekija mnogo zavolela, a i on je nju. Oboje su iskreni, ne umeju da sakriju svoja osećanja i deluje mi da su se baš vezali jedno za drugo. Koliko vidim, oni imaju jako zdrav odnos i drago mi je zbog toga. Aleks je imala težak život i meni je najbitnije da ona bude srećna. Bila sam joj i otac i majka, kako sam nju odgajila tako bih joj i oko deteta pomogla - rekla je Slovenka, koja nije krila uzbuđenje zbog ćerkine trudnoće i uverena je da bi beba dodatno ojačala odnos novopečenog ljubavnog para.

Foto: Youtube printscreeen

- Aleks i Dejan su dve napaćene duše, zato su se i pronašli. Oboje su mnogo propatili tokom života. Ubeđena sam da bi Aleks uz dete dodatno sazrela, i da bi se uozbiljila. Ne sumnjam da bi bila sjajna majka. Takođe, sigurna sam da bi i Dejanu dete pomoglo da mu sve rane zacele. Mislim da bi bili jako posvećeni roditelji. Iskrena da budem, volela bih da dobiju ćerku… Naravno, najbitnije je da je dete živo i zdravo, ali ja bih više volela da bude devojčica - zaključila je ona.

Podsetimo, Dejan je neposredno pred ulazak u Zadrugu 5 vodio borbu za potomstvo sa tadašnjom suprugom Dalilom, sa kojom je nekoliko puta prolazio kroz proces veštačke oplodnje.

Slovenka se osvrnula i na napade pojedinih zadrugara koji smatraju da je Nikolićeva s Dejanom ušla u vezu zbog podrške naroda koju on ima.

- Aleks se iskreno zaljubila, nije proračunata i nju Dejanova podrška ne zanima. Ona ima dosta fanova, u prošlom rijalitiju je došla do superfinala i jako se dobro plasirala - rekla je ona.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija