• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2022

12:51

SLAVLJE U DOMU NADEŽDE BILJIĆ! Bivša zadrugarka podelila radosne vesti - čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Rijaliti

SLAVLJE U DOMU NADEŽDE BILJIĆ! Bivša zadrugarka podelila radosne vesti - čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Podeli vest

Nadežda Biljić i Toma Panić bili si učesnici rijalitija "Zadruga", nakon čega su se povukli iz javnosti i posvetili sinu kom su dali ime Longo

Nadežda je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu je podelila radosne vesti iz svog doma, koje su odličan povod za slavlje.

Naime, Nadeždin i Tomin sin danas proslavlja drugi rođendan, a pevačica mu je javno čestitala.

Foto: printscreen instagram/nadezda_biljic_official

Objava Nadežde Biljić

- Moj prvenac, jedinac, mezimac danas napunio dve godine.Vole te mama i tata najviše na svetu - napisala je bivša zadrugarka u opisu fotografije Longa koju je objavila na pomenutoj društvenoj mreži, a čestitke u komentarima pristižu sa svih strana.
 

Podsetimo, Nadežda i Toma borili su se za Longovo ozdravljenje, a pevačica se jednom prilikom obratila nasledniku na Instagramu.

Sine moj lepi, najlepši na svetu, sećam se kada si se rodio koliko smo samo dijagnoza čuli, ne dao Bog nikome, od 1030g porastao si u pravog malog dečaka, naša ljubav je sve veća iz dana u dan svaki dan si sve lepši i zanimljiviji, neizmerno te volim i hvala ti što si mi doneo drugu dimenziju u životu, tvoj osmeh i samo tebi znan jezik je nešto najlepše što sam videla i čula. Obećavam ti da ćemo se potruditi da budeš dobar čovek, školovan, kulturan i uspešan, hvala ti što si mi životu dao smisao i što si mali mazuljko! Voli te mama! - poručila je ranije Nadežda.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija