• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2022

08:11

SANDRA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG DEJANA! Dragojević šokirao izjavom: Ona neka plače, ja sam srećan! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

SANDRA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG DEJANA! Dragojević šokirao izjavom: Ona neka plače, ja sam srećan! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je u Beloj kući održana emisija "Pitanja novinara", a jedna od glavnih tema bio je odnos Sandre Rešić i Dejana Dragojevića

- Da li ti sad kopiraš Aleks od prošle subote? - upitao je novinar Sandru.

- Nema potrebe da bilo šta bude shvaćeno kao provokacija - rekla je Sandra.

- Zašto ti je problem da priznaš da si rekao da je Sandra zaljubljena u tebe? - upitao je novinar Dejana.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Sandra Rešić i Dejan Dragojević

- Ne smatram da sam to rekao - odgovorio je Dragojević.

- Verujem da je to rekao, ali sam ja odlučila da verujem da je to bilo u momentima neke rasprave ili da to nije msilio. A sada, šta je stavrno msilio, ja ne znam - rekla je Snadra.

- Koliko ti smeta što Dejan sve svaljuje na tebe? - postavio je novinar naredno pitanje.

- Sve i da ja nisam u pravu, naše prijateljstvo je prestalo na pretresu u ponedeljak kod Milana. Desio se prekid pre nego što sam okačila lisice. Ne želim da se sve vezuje za taj momenat jer to nije tako. Ja sam očekivala sve, ne bih imala problem ni sa čim. Krenula mi je neka mučnina kada je rekao da sam kadruša. Mislim da sam maksimalno fer i korekta. Znaš koliko sam se jadno osetila! Nisam ništa uradila da ugrozim njihovu vezu - rekla je Sandra sa knedlom u grlu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Sandra Rešić

- Neka plače i neka budem najgori! Neka ja budem taj go*nar koji je najgori. Neka suzna padne na pod, neka ja budem najgori! Mene tenzija, seta i tuga u glasu ne interesuje! Jer imam pravo da budem srećan?! Neka sam najgori! Ne interesuje me ništa! Meni je bitan da sam ja u dubini duše srećan. Mene nervira ta tenzija u glasu - dodao je Dejan.

- Kada ga je tešila, tada je bila dobra. Sada ne valja - rekla je Dlaila.

- Nemam više ništa da kažem. Shvatla sam šta je u Djenaovim očima i to je to - rekla je Sandra kroz suze.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borka

pre 2 godine

Sandru negotivim jer je dvolicna kao prijatelj i komentator. Mesa se u sve kao margarin. Prosla i ova sezona copy paste. Devojka u svakom pokusaju veze sa nekim zadrugarom dozivi fijasko. A zasto sami zaključite. Sve je to vracanje necega sto je posle z2 pricala gluposti svom prijatelju i odrekla ga se. Pogodite ko? Ona je los covek

dragoljupce

pre 2 godine

Da li Dragojevic pusta ovu mudzahedinsku bradu jer mu to vera nalaze

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija