• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.03.2022

19:21

BILA SAM ANIMIR DAMA, HAPSILI SU ME Aleks otkrila detalje o poslovima u inostrastvu: Pet dana nas je držao zaključane!

Printscreen

Rijaliti

BILA SAM ANIMIR DAMA, HAPSILI SU ME Aleks otkrila detalje o poslovima u inostrastvu: Pet dana nas je držao zaključane!

Podeli vest

Burna prošlost!

Aleksandra Aleks Nikolić bila je specijalni gost reportera Nemanje Vujičića u emisiji "Premijera - vikend specijal" u kom je otvoreno progovorila o svojoj profesiji i trenutku kada je odlučila da počne sama da zarađuje za život.

- Čime si se sve bavila u životu? - pitao je Nemanja.

Foto: Printscreen

- Moj prvi posao je bio u srednjoj školi. Išla sam za frizera i ja sam se zaposlila u jednoj kafani u kraju u Krnjači, pokušala sam da radim kao konobarica, sedam dana je to trajalo. Gazda mi rekao da to nije za mene. Radila sam kao pomoćni radnik u frizerskom salonu i sa 18 godina sam počela da radim kao promoterka. Putovala sam u inostranstvo vikendom, prvi put sam išla za Nemačku, pa za Roterdan. Prodavala sam epruvete i za dva tri dana sam zaradila 100, 200, 300, 400, evra i onda sam otišla u Austriju. Ostavljali su ljudi i bakšiš i svašta nešto. Ne bih preporučila nikome, jeste lepo ali... Posle sam radila kao animir dama. Zasmejavala sam goste i pričala sam njima. Zaradila sam pet hiljada evra najviše za mesec dana. Ne bih to preporučila nikome. To je bila brza zarada, a ja nisam mogla da platim sa trideset hiljada stan, lekove, meni šta treba - otkrila je zadrugarka.

Foto: Printscreen

- To mi je naišlo u tom trenutku, upoznala sam jednu devojku i rekla mi je da radi to, vidim da ona ima sve i ja sam poželela. Kaže ne radim ništa, kao hostesa, pijem piće sa njima. Sedela sam tamo i pila piće sa njim. Svaki gost koji uđe u lokal, ja sam dužna da priđem i pružim ruku, ako mu se svidim on meni kaže da sednem za njegov sto i naruči mi piće. Ja zarađujem od procenta. Bila sam i hapšena na tim mestima. Neko je prijavio devojke da rade na crno, to je bilo u Turskoj. Policija je imala dojavu da je tu prostitucija, bili smo pet dana u pritvoru. Imala sam zabranu za ulazak u Tursku do pre par meseci. Mami nisam smela baš sve da kažem - pričala je Aleks, pa nastavila:

Foto: Printscreen

- Pretukao me je jedan čovek, najbolji prijatelj gazde lokala jednog. Tukao me je jer smo pričali malo glasnije u stanu, ja sam se jedina našla da mu odgovorim i on me je istukao. Dobila sam takve batine da je neko to čuo i zvao policiju. Gazda nas je zaključao pet dana u stan da ne bi izašli. Kada je policija došla bila sam pod sedativima. Nisam mogla kući da idem, nisam isplaćena, i nakon pet dana sam ušla u lokal gde radim i tu sedi taj čovek što me je prebio. Osetila sam se kao dno kada sam mu pružila ruku u pitala kako je. Prolazili su mi filmovi kroz glavu ali nisam mogla ništa. Radila sam na crno, nisam mogla da prijavim policiji - ispričala je Nikolićeva.

- Imala sam pogrešne partnere, pogrešnim putem sam krenula. Imala sam momke koji su se bavili kriminalom, dolazila sam do njih kroz izlaske, prijateljstva... - dodala je Aleks.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija