• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. D.

14.03.2022

14:19

MIMI VOZILA MRTVA PIJANA! Otkrivamo koliko će morati da "odleži" u zatvoru!

Rijaliti

MIMI VOZILA MRTVA PIJANA! Otkrivamo koliko će morati da "odleži" u zatvoru!

Podeli vest

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica privedena zbog vožnje u pijanom stanju

Milica Živanović (31), zvana Mimi Oro, osuđena je na 30 dana zatvora jer je 10. oktobra 2020. godine u centru Jagodine upravljala svojim vozilom sa čak 2,03 alkohola u krvi.

Osim ove kazne, njoj je izrečena i kazna od 120.000 dinara, kao i zabrana upravljanja vozilom od devet meseci, a dobila je i 15 kaznenih poena. 

Foto: Zoran Sinko

Ovo nije prvi put da kontroverzna Jagodinka ima problem sa zakonom. Podsetimo, Živanovićeva je još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju. U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, alijas Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija