• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.03.2022

07:34

REŠIĆKA I DEJAN NASTAVLJAJU RAT - URLALA NA DRAGOJEVIĆA: Mrzeli smo Dalilu, a sada je pokazao da je on loš čovek (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

REŠIĆKA I DEJAN NASTAVLJAJU RAT - URLALA NA DRAGOJEVIĆA: Mrzeli smo Dalilu, a sada je pokazao da je on loš čovek (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je u "Zadruzi" održana emisija "Pitanja gledalaca", a jedno od pitanja bilo je postavljeno Sandri Rešić

- Zašto ne prestaneš da jedina čistiš kuću, pošto se Dejan bunio da ćeš prva da kupuješ u prodavnici - glasilo je pitanje.

- Neću da prestanem da čistim nikada, zbog sramote. Mene je sramota da kad vi stanete ovde, pričamo o nekim stvarima, da ovo sve ovako stoji. Što se tiče njegovog komentara, nije samo on to prokomentarisao, to su još neke komentarisale - rekla je Sandra.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Sandra Rešić

- To su moji problemi sa Dalilom. Ona je imala najveću svađu sa njom zbog toga, ali evo kadar iza mene. Daliline reakcije i onda ja gledam njene reakcije - ubacio se Car.

- Znam da nije poenta čišćenje. Ako je takav kakav jeste, ono što Dejan radi... - rekla je Sandra.

- Ja od sutra čistim svaki dan - prodrao se Mića.

- Ma važi što ti čistiš...Sram je mene, nek je sram i njega - drala se Sandra.

- Ne znam šta da kažem. Ja kad komentarišem ili ću da sednem i da ćutim ili će sutra da mi bude klin o lođa. Rekao sam da mi je ceo radio bio muktorpan. Ispiranje glave. Rekao sam i ako Sandra ustane ovde i kaže da čisti kuću i da je ne intresuje i da ulazi prva. Rekao sam da ona zbog toga što čisti, traži zaslugu. Dolazi se do onoga da ona traži zaslugu za ovo što je uradila, pa kad je nije dobila, kukumače. Nisam ja prodavnica, pa dolazi u radio u crnini - rekao je Dejan.

- Ne mogu da poverujem da je tako loš čovek, nego da se bori za svoju sreću, jer misli da ja mogu da mu je pogazim. Nisam neko ko je rekao da ja čistim i to. Ja kad uđem po tu hemiju, kad je kupim, ja izađem. Zbog bezobrazluka, ono što sam čula, čula sam Dalilu i Anu Spasojević. Nikada nisam pravila problem sedam meseci, ali zbog bezobraznih komentara, ja sam ustala i rekla šta sam rekla. To što sada on moje rečenice pretvara u pakao, a odgovaralo mu je kad sam pričala lepo, traži svaku dlaku u jajetu. Nikada više neću da zaplačem za njim, a ja sam plakala za sobom. Dočekala sam da on ovako govori o meni. Pusti me Filipe da budem idiot - drala se Sandra.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dejan Dragojević

Nepošteni ste vi, a ne neko ko čisti kuću. Trče ovde, a sad je nepošteno što ona čisti kuću - rekao je Miki.

- Da li je Dejan loš čovek zato što se poneo prema tebi zbog onih loših stvari - glasilo je naredno pitanje.

- On je loš čovek za mene, lično za mene. Nemam ja problem što se ne druži sa mnom, nego što je surov posle svega prema meni. Mi smo mrzeli Dalilu zbog toga što je bila monstruozna prema njemu i on to ne zaslužuje - rekla je Sandra.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

- Zaslužila je bar da ne bude toliko surov prema njoj. Ispada da kad sam nesrećan da mi trebaš, a kad sam srećan ne trebaš mi ko te je*e. Bila bih pored te osobe kad god. Meni je Dejan drag, ali ovo što se njemu desilo...Ja tvrdim da je Dalila loš čovek, ali što ne pokaže da je dobar Dejan i to prema ovoj ženi. Razumem i nju...Dejan se opet vratio u taj rijaliti mod. Ja o Anđeli nemam definisano mišljenje jer je ona neko ko podržava neke moralne vrednosti, a Dalila joj je najbolja drugarica. Ne znam ko si ti? Ne sviđa mi se što je stao na noge i da je udario tako nisko. Ne razumem što svi napadaju Sandru sada? - rekla je Miljana.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija