• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2022

16:30

DALILA PROGOVORILA O VRADŽBINAMA! Isplivao tajni razgovor sa njim - šapuću, ali sve se čuje! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DALILA PROGOVORILA O VRADŽBINAMA! Isplivao tajni razgovor sa njim - šapuću, ali sve se čuje! (VIDEO)

Podeli vest

Dalilu Dragojević mnogi su osudili da se bavi vradžbinama, a ona je sada zajedno sa Markom Đedovićem govorila na ovu temu

Naime, Đedović je Dalili otkrio da je posetio Hodžu, pa priznao da mu je nešto bilo urađeno.

- Nije on ništa specijalno, nema karata, on je čovek hodža. Čovek živi u Novom Sadu, davao mi neku vodu da pijem, dešavale su se neke mnogo čudne stvari dok sam to radio. Rekao mi da 10 dana ne smem da vidim beli mantil, ako ga vidim da ću umreti. Ja 11. dan završim na operaciji kičme. Iz mene je nešto zeleno izlazilo kada idem u WC. To mi je napravila... Rekao mi je kada se to skine da zapalim i udahnem neki natpis, cela Zvezdara mi se vrtela. Rekao je da je urađeno nešto, da ne može sve da mi priča - šaputao je Marko Đedović i dodao:

Foto: printscreen

Dalila Dragojević i Marko Đedović

 - Ja sam osmi dan pao u nesvest. Pio sam neki mulj ujutru, pa je onda bio taj zapis - dodao je Marko, a onda se Dragojevićka uključila u razgovor pa govorila o vradžibinama i otkrila da će otići na slično mesto da vidi da li joj je neko nešto uradio. Dalila i Marko su sve vreme šaputali, te verovatno nisu želeli da se njihov razgovor čuje, ipak, kamere su uspele da ga zabeleže.

 

 

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija