• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2022

10:45

RIJALITI NE PAMTI OVAKAV HAOS! Milica udarala Mensura pred svima, GREBALA GA PO LICU - On stoički podnosio BOL! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

RIJALITI NE PAMTI OVAKAV HAOS! Milica udarala Mensura pred svima, GREBALA GA PO LICU - On stoički podnosio BOL! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom prethodne noći, učesnici "Zadruge 5" Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović su, jedno drugome uputili niz neprijatnih uvreda.

Naime, Milica je htela da ostavi Mensura dok se on protivio bilo kakvom raskidu.

- Ništa nisi bolji od svih ovih ljudi koje ponižavaš. Je*em ti sve u pi*ku što imaš. Nagledala sam se ja takvih kao što si ti! Dva meseca si se razvlačio sa njom a ja ništa nisam rekla! Ti si grozan i odvratan čovek! Ti si previše loš čovek. Smradu jedan, nečoveku jedan. Smeješ se na silu Mensure. Možda ovi poveruju da nam je sve cvetno ali ne, nije. Ti bi d*pe dao za rijaliti. Ponoviću i tvoje i moje reči - ističe Milica.

- Je l' sam ti ja nešto ružno rekao? Sve je okej, ja ti ništa ne zameram - upitao je Mensur.

- Sada ću tek reći šta si pričao! Idi kod Mine Vrbaški koja ti je rekla sve te teorije zavere da su svi protiv tebe - rekla je Milica.

Foto: Printscreen You Tube

Milica štipa Mensura

- Ti i ja smo sada završili i nećemo nikada završiti. Ja se sa njima svađam zbog tebe, debilu jedna malu debilni. Ko su oni da se ja raspravljam sa tobom, ko?! Ne mogu da verujem da si tako loš čovek, ne mogu da verujem. Hvala ti Milice, hvala ti - rekao je Mensur.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija