• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.03.2022

11:00

MIKI PROVALIO RIJALITI SCENARIO DRAGOJEVIĆA?! Đuričić u besu rekao više nego što treba, ovo je njihov PLAN!

Informer.rs

Rijaliti

MIKI PROVALIO RIJALITI SCENARIO DRAGOJEVIĆA?! Đuričić u besu rekao više nego što treba, ovo je njihov PLAN!

Podeli vest

Ništa ne bi bilo iznenađenje!

Miki Đuričić poznat je kao neko ko iz godine u godinu obično brani one koji su najviše osuđeni u rijalitiju i traži neko dobro u njima kako bi zaustavio, ili makar ublažio, linč kroz koji ukućani prolaze.

Jedna od njih bila je i Dalila Dragojević koju je pčelar iz Kupinova zdušno branio mesecima. Iako je osudio to što je prevarila supruga i ušla u vezu sa Filipom Carem, ipak se stakao utisak u narodu da je Miki blago na njenoj strani, međutim, polako je počeo da gubi sve argumente.

Šta više, poslednjih dana dovodi u pitanje i Dejana, njegove postupke i moralna načela, a prilikom svađe sa Dalilom u naletu besa rekao nešto što je svima zaparalo uši. 

 

 

 

- Štedimo te tu bre, šest meseci, niko neće ništa da ti kaže, uništila si sama sebi život, al nećeš mafijati! Kao, "šta ti komentarišeš moj život"? Pa čiji ti život nisi komentarisala? - vikao je Miki.

- Jel sam ti tražila da me štediš? - pitala je Dalila.

- Ajde bre, nabijem i tebe i Tedija na ku*ac! Darko radi se na tome da do kraja rijalitija, videćeš, Dejan će ispasti najgora, a Dalila najbolja osoba! A ovom sam idiotu (Filipu) rekao... Ti si uspeo da od dva najiritantnija i najodvratnija rijaliti učasnika ikada napraviš žrtve. I napravio si, mentolčino! Jel se sećaš kad sam ti rekao?

- Sećam se - rekao je Filip.

- Ona tvoja žrtva, on vaša žrtva.

Miki očigledno smatra da je sada potrebno "oprati" Dalilu, jer se bliži izlazak iz rijalitija, narod nije oduševljen njom i njenim ponašanjem, a pritisak javnosti sa kojim će se suočiti biće nesumnjivo ogroman.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija