• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.03.2022

11:42

DALILA BI OPET DA JAŠE CARA, ALI ON JE NEĆE Huso Mujić žestoko udario na ćerku!

printscreen

Rijaliti

DALILA BI OPET DA JAŠE CARA, ALI ON JE NEĆE Huso Mujić žestoko udario na ćerku!

Podeli vest

Dalilin otac žestoko udario na ćerku i šokirao.

Otac zadrugarke Dalile Dragojević, Huso Mujić, zgrožen ćerkinim ponašanjem u rijalitiju, ne može da joj oprosti što je prelazila Filipu Caru preko svih uvreda koje je uputio njoj i njenoj porodici, misli da bi ona i sada bila u stanju da se prepusti strastima s njim, samo što to on više neće. Dalilin otac kaže da je njena majka Emina već tužila Hrvata za uvrede koje se odnose na nju, dok i on planira da angažuje advokate.

Foto: informer/printscreen

- Dalila bi opet da jaše Cara, ali on je neće. Meni je drago zbog toga jer nas je dovoljno sve ponižavao, ne znam kako je moja ćerka mogla da mu sve vreme prelazi preko najgorih uvreda i toliko ponižava i sebe i sve nas zajedno. Nije mi svejedno kada čujem da vređa mene i celu moju porodicu pred milionima ljudi koji gledaju to na televiziji, kao i moja familija. Pokušao sam da joj malo skrenem pažnju na to kada smo se čuli i mislim da su moje reči urodile plodom, da se malo ipak osvestila. Nije mi lako kad je gledam kako plače. Dete mi je... Njega ne razumem. Mislim da on nije sav svoj, prvo vređa, posle se kaje i pravda. Ne bih voleo nikako da ga sretnem jer bi sto posto bilo nekog belaja - jada se Mujić i kaže da će se s Hrvatom obračunati sudskim putem.

Foto: Pexels/printscreen

- Dalilina majka Emina ga je već tužila za sve što je javno rekao za nju. I ja planiram da angažujem advokate, malo sam se pokolebao kada je Dalila poručila da ga tužimo, pa kasnije to povukla, nisam hteo zbog nje, ali sada hoću. Moraće da odgovara za sva poniženja i uvrede koje je uputio i njoj i meni i celoj našoj porodici - zaključuje Huso.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slave

pre 2 godine

I ovo da ide u sudski zapis "Dalila oce da jaše cara,on neće"mislim daće da bude veca kazna za cara jer nesme to da odbija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija