• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.03.2022

13:14

DALILA JE POPUT KONDOMA, ALEKS JE JEDNA U NIZU! Maja Nikolić brutalno izvređala zadrugare!

printscreen

Rijaliti

DALILA JE POPUT KONDOMA, ALEKS JE JEDNA U NIZU! Maja Nikolić brutalno izvređala zadrugare!

Podeli vest

Ona je surovo iskrena prema svima, sada je otvoreno progovorila o pojedinim zadrugarima

Maja Nikolić, pevačica, verni je fan rijaliti progrrama, pa često koristi priliku da iskomentariše aktuelna dešavanja u Zadruzi.

Nikolićeva je govorila o sukupima Dalila Dragojević i Filipa Cara.

Foto: tv pink printscreen/redtv printscreen

- Dalili se sve dešava ono što je zaslužila. Zgrozilo me je ono njeno pranje nogu u sudoperi, to je dokaz kakva je ona. U kojoj kući se noge peru u sudoperi. Što se tiče odnosa nje i Cara ja mislim da Car tu pravi priču, jer on je sa njom zbog se*sa, jer je ona poput kondoma koji iskoristiš, pa baciš - rekla je Maja Nikolić.

Foto: printscreen

- Ubeđena sam da će Dalila ostati sama do kraja rijalitija, jer ne verujem da će iko hteti da bude sa njom uopšte. Car je sam priznao što je sa njom dok su se svađali, a njegova priča da posle svađe sa Dalilom ide kod Ane je bezveze, to je ono našla se dva idiota - kometarisala je pevačica odnos Dalile i Cara ali i njegovo ponašanje kada je u svađi sa Dalilom.

Pop pevačica ipak ima svog favorita, a to je Dejan Dragojević, kojeg podržava u svemu, ali se plaši da ne poklekle da se pomiri sa bivšom ženom:

Foto: printscreen

- Što se tiče Dejana i Aleks, tu nemam mišljenje, ja samo navijam da se on nikada ne pomiri sa Dalilom. Aleks je jedna u nizu devojaka koje on treba da promeni da bi se rehabilitovao, verujem da nije lud da se tako brzo oženi posle Dalile, on treba da živi, mada mu ja želim pobedu i sreću, pa ako je to sa Aleksandrom super.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija